Jump to content


Hektolitar

Članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hektolitar

  1. Nisu to bass frikovi medju audiofilima. To su zalutali ljubitelji klupskog zvuka u susedno dvoriste. Oni misle da je kvalitet kad gruva.
  2. Ne isplati se. Kupite zatiste pare laptop makar i polovan.
  3. To vas mama i tata uce da se tako ponasate? Edit: Trol nalog, clan banovan.
  4. Ma i to je garant bila kupovina na popustu. Polakomio se na nisku cenu, jebo kvalitet... Sad mu djavo kriv. Eh, da je jedini... Dalje, kad nesto u datim okolnostima ne mozetda se proda onda je skupo. Kad se okolnosti promene...
  5. Drski ste i nadobudni. Nisam vozio Porse pa znam da je dobar auto. Moskvica takodje ali eto znam da je bulshit.
  6. A zasto externa zvuÄna aknd nije za hifi? Cemu?
  7. Naravno da ce biti problema ako se externa zvucna veze usb kablom od 10m. Dva su pravca. Prvo 10m je velika duzina i moze biti gubitka u signalu. Drugo, usb kablovi, kao i svi kablovi, uticu na zvuk. Los kabl pa jos 10m je katastrofa zvuk! Dobar kabl pa jos 10m je katastrofa cena! Koji je sistem u pitanju? Zvucnici, pojacalo?
  8. Mili moj gospodine Neboja, odgovor vama ostavio sam za kraj. Toliko ste mi simpaticni u svojoj nabusitosti i aroganciji. O kakvoj sujeti i zavisti govorite?? Pa valjda bi za to bilo osnova kad biste konacno prestali da krijete svoj sistem kao zmija noge i dali nam informaciju koji su to zvucnici od 4k funtaća! Mozda stvarno ima razloga za zavist? Mada ne verujem. Krijete se iza cene bez da kazete o kom zvucniku se radi. Nije zlato sve sto sija! Ni rec ne rekoste o tome sto sam tvrdio da nas zavlacite u vezi sistema koji imate. Znate zasto? Zato sto sam vas sto kazu, procitao , u pravu sam! E Neboja, Neboja, ljisice ljukava!
  9. I Onkyo kao preamp? Hajde razmislite jos jednom, pametnije bi bilo.
  10. To sto vam se radi uradite kod kuce. Nemojte ovde molim vas.
  11. Ma ne gresite. Dajte moli neki link gde ste nekome dali neki koristan savet. Zahvaljujem.
  12. Aha, znaci umesto mahanja necim ispred necijeg nosa pozeljnije je uvuci se nekome u ono sto svako ima! Ok, budimo onda maliciozni - bravo www sto ste kupili losije pojacalo a prodali bolje! Bravo sto se zalite da ne mozete da prodate zvucnike a niste se setili da su mozda skupi pa im valja sniziti cenu! Bravo za liniju manjeg otpora. Bravo! Uzivajte u muzici!
  13. Da li je tema otvorena samo za hvalospeve ili moze i misljenje koje je sve samo nije tapsanje po ramenu?
  14. Mnogo se hvatate za stvari koje rekao bih ne znate? Da li recimo znate da je u kucnim uslovima gotovo nemoguce cuti bas od 20hz cak iako zvucnik moze da ih reprodukuje? Da li znate da postoje minimalne dimenzije prostorije da biste culi 20hz? Kupili ste dobre kutije ali ni blizu vrhunske. To ne treba da vas ometa da tj njima uzivate. Popijte jedan hektolitar i pomerite volume pot na 12h.
  15. Kako su se pokazali kablovi? Dobio sam rekao bih odlicnu ponudu za slabiji model ali je proba malo komplikovana pa bi mi znacilo tudje iskustvo bar kao putokaz.
  16. Slazem se i ja uz predlog da ako mu se to svidja koliko ujutru poseti usnog lekara. Ako vi bas toliko ne znate o hifi to onda znaci da znate bas malo. Ok, iskustvo trazi vreme. Iskoristite ga pametno. Pametnije nego da izigravate tudje drvene advokate. Covek spinuje i troluje. Znam sta ima tj koji sistem. Saznao u medjuvremenu. Nema tu mnogo prakse samo desnica. Ne dajte da vas, da prostite, navlaci. Zivi bili!
  17. Znaci tvrdnja da imate zvucnike od 4k funti je ipak bila laz? Kako da vam ubuduce verujemo narocito kad ste kao veliki strucnjak uspeli da spojite nespojivo - Rotel i MA. Licno mislim da je istina negde na sredini i da imate bolji sistem od ovog koji spominjete. Zasto nam ne kazete istinu?
  18. Mogu da stoje i blize ali ne mogu da daju sve od sebe u takvim okolnostima. Steta, Fascinanti zvucnici!
  19. Neboja ipak pobeze! Ne rece nam koje zvucnike ima... mada ako je spomenuo cenu u funtama bice da su englkeski. Ostaje pitanje dal se prave u Kini ili ne. Pod uslovom da nije sve izmislio. Da nije neki Ker kad se onoliko ritao oko LS50...
  20. Izrada je prvoklasna a i izgled je dopadljiv mada je to malo i stvar ukusa. Steta sto si o njima stvorio potgresan utisak na osnovu slika iz kataloga. Bas je sasvim kako treba. Po definiciji a i po dubini takodje. Gde ga ima, ima ga gde ga nema na snimku nema. Nema taj vblagi loudness efekat kao Vienna npr. Nije za kafice, tu jedan Bose AM5 bolje pumpa bas. To nije sporno. Mada, ja generalno volim prijatan zvuk Vienna ali sam sa druge strane svestan da umeju da farbaju zvuk. Nisu bas etalon neutralnosti.
  21. Imam dva pitanja bez ironije sa moje strane, ako dozvolite. - Koji su to zvucnici po vasem misljenju, bolji od Vienna? - Kako mozete biti sigurni da su merenja koja vidite u stampi uradjena po istom standardu i pod istim uslovima? Jer ako nisu onda nisu ni uporediva a i koje uzeti kao referentno?
  22. A zvucnici od 4k funtaća su? Pojacalo od "n" funtaća je?? Ne drzite nas vise neizvesnosti, o veliki maestro.
  23. Ne, to govori puno o njemu. Bio zadovoljan? Zasto je prodao? M da.
  24. Zasto se povlacite? Samo branim tezu da niko ne kupuje uredjaje tolike cenovne disproporcije u realnom zivotu. Ko ima za pojacalo 2k necega kupice i zvucnike od 2-3k necega jer oni sigurno bolje rade od onih od 1k ma kolilo ti dobri bili. Zvucniku od 1k da bi proradio kako valja treba amp od 2k? To je mana zvvcnika i kraj. Ajmo na vedrije jeme. Koji su to vasi zvucnici od 4k funtaca koje gurate pojacalom od 8k funtaca? Recite slobodno, sad to vec dugujete auditorijumu. Niste to valjda izmislili da bi sebi digli cenu?
×
×
  • Create New...