Jump to content


Hektolitar

Članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

690 profile views

Hektolitar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nisu to bass frikovi medju audiofilima. To su zalutali ljubitelji klupskog zvuka u susedno dvoriste. Oni misle da je kvalitet kad gruva.
  2. Ne isplati se. Kupite zatiste pare laptop makar i polovan.
  3. To vas mama i tata uce da se tako ponasate? Edit: Trol nalog, clan banovan.
  4. Ma i to je garant bila kupovina na popustu. Polakomio se na nisku cenu, jebo kvalitet... Sad mu djavo kriv. Eh, da je jedini... Dalje, kad nesto u datim okolnostima ne mozetda se proda onda je skupo. Kad se okolnosti promene...
  5. Drski ste i nadobudni. Nisam vozio Porse pa znam da je dobar auto. Moskvica takodje ali eto znam da je bulshit.
  6. A zasto externa zvuÄna aknd nije za hifi? Cemu?
  7. Naravno da ce biti problema ako se externa zvucna veze usb kablom od 10m. Dva su pravca. Prvo 10m je velika duzina i moze biti gubitka u signalu. Drugo, usb kablovi, kao i svi kablovi, uticu na zvuk. Los kabl pa jos 10m je katastrofa zvuk! Dobar kabl pa jos 10m je katastrofa cena! Koji je sistem u pitanju? Zvucnici, pojacalo?
  8. Mili moj gospodine Neboja, odgovor vama ostavio sam za kraj. Toliko ste mi simpaticni u svojoj nabusitosti i aroganciji. O kakvoj sujeti i zavisti govorite?? Pa valjda bi za to bilo osnova kad biste konacno prestali da krijete svoj sistem kao zmija noge i dali nam informaciju koji su to zvucnici od 4k funtaća! Mozda stvarno ima razloga za zavist? Mada ne verujem. Krijete se iza cene bez da kazete o kom zvucniku se radi. Nije zlato sve sto sija! Ni rec ne rekoste o tome sto sam tvrdio da nas zavlacite u vezi sistema koji imate. Znate zasto? Zato sto sam vas sto kazu, procitao , u pravu sam! E Neboja, Neboja, ljisice ljukava!
  9. I Onkyo kao preamp? Hajde razmislite jos jednom, pametnije bi bilo.
  10. To sto vam se radi uradite kod kuce. Nemojte ovde molim vas.
  11. Ma ne gresite. Dajte moli neki link gde ste nekome dali neki koristan savet. Zahvaljujem.
  12. Aha, znaci umesto mahanja necim ispred necijeg nosa pozeljnije je uvuci se nekome u ono sto svako ima! Ok, budimo onda maliciozni - bravo www sto ste kupili losije pojacalo a prodali bolje! Bravo sto se zalite da ne mozete da prodate zvucnike a niste se setili da su mozda skupi pa im valja sniziti cenu! Bravo za liniju manjeg otpora. Bravo! Uzivajte u muzici!
  13. Da li je tema otvorena samo za hvalospeve ili moze i misljenje koje je sve samo nije tapsanje po ramenu?
  14. Mnogo se hvatate za stvari koje rekao bih ne znate? Da li recimo znate da je u kucnim uslovima gotovo nemoguce cuti bas od 20hz cak iako zvucnik moze da ih reprodukuje? Da li znate da postoje minimalne dimenzije prostorije da biste culi 20hz? Kupili ste dobre kutije ali ni blizu vrhunske. To ne treba da vas ometa da tj njima uzivate. Popijte jedan hektolitar i pomerite volume pot na 12h.
×
×
  • Create New...