Jump to content


pinokio

Članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Recent Profile Visitors

935 profile views

pinokio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ne znam o cemu vi oßvde pricate. imam spotify bez vpn i cuda. koristim ga svuda na nekoliko racunara, telefona tableta i av reciver i network mplayer. spotify premium je zakupljen preko visa kartice iz malte koju moze da uzme svako sa pravom visom. problem sa pocetka je u tome sto da bi prebacio streamivanje na reciver ti i tvoj reciver morate da budete u istoj privatnij mmrezi. dok si na vpn to nece biti slucaj
  2. PC- AVR - TV to je najbolja moguca kombinacija. Izmdedju ostalih razloga naveo bih da jedino tako mozes da imas DTS Master HD i Dolby Digital HD zvuk. Iz televizora preko optike u avr mozes da uguras samo DTS, Dolby i ostale stare formate.
  3. kutije su ludilo mozga. mozemo li da vidimo jos fotografija bocno i pozadi?
  4. Moram priznati da je jedini pravi kvalitet ovakvih mesta kao sto je ovako profilisani forum bazi poruka rasutih kroz vreme. Nemogucnost da se toj bazi pridje na uobicajen nacin za korisnike jednako kao i za search masine je zaista neocekivno iskustvo.
  5. Marantz sr7002 Kupljen kod nas u radnji, 2008. godine. Ja sam prvi vlasnik i jedini operater na uređaju Okruženje u kom je radio je nepušačko. Mašina je kompletna, Ima oba daljinska upravljača koja praktično nikada nisu korištena jer sam imao drugi, univerzalni. Mikrofon za kalibrciju je takođe tu. Uputstvo, elektronsko i štampano je pristuno ali ih nisam slikao. Stanje? Skoro mint. Nikada uređaj nije opravljan dva puta je otvaran i kompresorom je izduvavana prašina. Stvarne karakteristike http://www.audioholics.com/av-receiver-reviews/marantz-sr7002-hdmi/measurements-analysis-report Cena 430 EVR Kontakt: Nenad 063 249 078 bez razmene molim.
  6. ja sam u zgradi pored. Vidimo se oko zgrade. SVS moze da se cuje kod mene u kuci
  7. zapravo, super je sto smo blizu. super su ti kutije. analogni deo me ne lozi ali lepo izgleda i da, progres u odnosu na sistem v1 je dramtican
  8. Imao sam utisak da su parket i stolarija iz belvila pa da vidim da li smo komsije
  9. i sta sad? sadrzaj tih starih foruma je citljiv samo ako se provuce kroz ovaj online konvertor? Da li je moguce da je nemoguce prepraviti to u bazi?
  10. Salis se? Da li je moguce da je nemoguce podestiti stranicu takoda mi to vidimo kako treba ili da je nemoguce konvertovati sadrzaj baze? Trazio sam po formu ali nikako da nabodem objasnjenje u cemu je problem.
  11. Primetio sam da veci broj postova sa nasim slovima, latinicom ili cirilicom svejedo boluje od loseg prikaza nasih slova u browseru. Takodje sam ucoio da je problem nastao pri konvertovanju baze preilikom prelaska sa jedne na drugu platformu ili u nekom slicnom trenutku. Pitanje je da li ja mogu da uradim nesto kod sebe da se taj problem resi?
  12. I da, dobre su ti fotografije Vidim ulozen je trud i znanje
  13. smem li da pitam u kom kraju grada se ovo nalazi? belville?
  14. Nije poenta u koristenju nekog gotovog sistema za korekciju nego da li se upustati u rucno namestanje ako na raspolagnju ima nabrojano i dodatno kalibrisani mikrofon i SPL metar
×
×
  • Create New...