Jump to content


petarst

Članovi
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by petarst

  1. Prodajem ( namerno ne zelim da napisem vrhunski, jer nista nije vrhunsko sve ima svoje prednosti i mane ) strimer i dac firme Teac NT 505 star par meseci koji je moglo bi se tako nazvati neusviran. Uredjaj radi jako dobro, bez ikakvih problema. Bas takav uredjaj sam trazio jako dugo vremena, a da ne kosta previse novca. Pusta sve, preko mobilnog telefona, Bubble upnp, ima svoje aplikacije, Tidal, Qobuz itd. . sve ima u opisu linka. Poslednja serija A/D konvertera pre negoli je fabrika cipova izgorela. Preamp odlican, daljnski nikada koriscen. Kutija, papiri, racuni, garancija na moje ime. Na ebay-u imate da kupite clock DIY za 300 eur sto dize celu pricu na visi nivo. MQA, DSD itd. . Cena 1100 eur. Razlog prodaje je rasprodaja kompletnog hifi sistema koji je godinama brizljivo sklapan i selektovan. Uskoro idu i sve ostale komponente na dobos. Nesto vise o ovom uredjaju: https: //teac. jp/int/product/nt-505/spec https: //eu. teac-audio. com/en-GLOBAL/audio-hifi/audio-players/network-players/nt-505/p/156418 https: //www. lbtechreviews. com/test/hi-fi/teac-nt-505 https: //www. moon-audio. com/teac-nt-505-review https: //forum. audiogon. com/discussions/teac-nt-505-how-good-is-it Well I can say I own NT-505 and Cambridge Azur 851n (the step above CXN) and the Teac destroys 851n sonically - no contest. Only thing better about the 851nbis the display with artwork (which is damn cool for the 851n price)
  2. hvala drugari, stalke sam kupio, sada me zanima, zvucnici su stigli iz Holandije, imaju par ogrebotina po furniru koji je crne boje. Da li postoji mogucnost da se te ogrebotine farbaju, bajcuju itd.. sta znam vec ili ne? hvala, Petar
  3. Pozdrav forumasi, da li mozda neko zna ko moze u SRB da mi napravi stalkove za yamahy ns1000m? Hvala, Petar
  4. Matrix kazu da je dobar, malo sterilan doduse, e sada to dosta zavisi i od sistema u kome se slusalo. https://www.hifi-advice.com/blog/review/digital-reviews/spdif-dac-reviews/matrix-element-x/
  5. Voleo bih da mogu da ga dobijem (851n) da ga poslusam, ali to je nemoguca misija verovatno. Ljubaznoscu clanova foruma moci cu da poslusam neke uredjaje, pa cu napisati moje utiske kako su se oni pokazali u mom sistemu i sta sam odlucio da kupim.
  6. @_Naum Hvala na savetu, polako pa cemo da vidimo
  7. Na ovo mislite Sondek? https://www.ebay.com/itm/124268055732 Deluje interesantno, ali mi se cini da nije malo out of date?
  8. Da li vi posedujete taj uredjaj?
  9. Nemam RME, gledam dac-ove i strimere. Pojma nemam sta da kupim, a da ce da radi dobro posao, vecinu i ne mogu da cujem u svom sitemu, pa da ocenim. Procitao sam celu temu, ali sam ipak hteo da neko mozda nesto predlozi ( ono kao nadas se da ce da iskoci nesto povoljno, a dobro )
  10. Mozete li da preporucite neki pristojan strimer?
  11. I meni bi trebala pomoc u vezi kupovine streamer-a, da li da idem na varijantu streamer + rme adi fs ili da uzmem 851n...sta predlazete? Mislim da je kombinacija cxnv2 + rme adi fs bolja sto se tice samog kvaliteta zvuka, ali cenovno nije mala.. Moilim za savete i pomoc.
  12. Odlicni saveti hvala puno. Probacu Audiomarkt i Ebay ako se ovde ne proda. Da glava je placena 400 eur, nije imao covek para za skuplju jbg..
  13. Hvala na odgovorima, da jeste rucica je RB1000, nisam ga najbolje razumeo. Ok, videcu sta mi je ciniti, vidim da je na hi fi shark-u taj komplet oko 3000 eur.
  14. Pozdrav dragi forumasi, Zelim da pomognem prijatelju da proda svoj gramofon Rega RP9 sa RB 1000 MM glavom u mint stanju, star par godina, on ima kutiju i sve racune. Ne razumem se u gramofone uopste. Kolika je realna cena ovog gramofona i za koliko se novca moze prodati? Pitam, jer moram da mu pomognem oko internet prodaje, stariji je covek u pitanju. Svako dobro i hvala puno na odgovorima.
  15. Bice test sa Pakinim Aery pa cemo videti kako stoje stvari.
  16. Delija da li ti imas ovo pojacalo?
  17. DAC je prodat, moze lock ili brisanje istog. Veliko hvala.
  18. Na prodaju AI digitalno-analogni konverter u odlicnom stanju, na izlazu su CC kond. O ovom DAC-u ne treba trositi reci, za 800 eur apsolutni best buy ! DAC je placen 1200 eur, sve informacije o njemu mozete pronaci ovde: http: //www. acousticinvader. com/lang/eng/index. htmlhttps: //www. hi-files. com/forum/index. php? /topic/29330-acoustic-invader/i na face-u: https: //www. fac(e)book. com/acoustic. invader/ Kontakt na PM ili na mob. tel: 0638147053 Pozdrav, Petar
  19. FTA strujni kabl je prodat.
  20. FTA spdif - vrhunski bakarni kabl koji je placen 80 eur, prodaje se za 40 eur. https://ibb.co/crLZ9T FTA strujni kabl osnovni model prodajem za 20 eur. https://ibb.co/dyKY3o NN acoustic interkonekt - https://www.siltechcables.com/ žica je iz siltekove kuhinje, kabl je plaćen 120 eur, prodajem ga za 50 eur https://ibb.co/cKRD3o https://ibb.co/gn0vG8 Kopija Nordost ODJIN izvedba sa IeGO konektorima u varijanti bakar srebro, energetski potentan, brz, odličan kao napojni kabl za ceo sistem, razvodnu letvu, razdvojni trafo ili lampaške uređaje. Plaćen 250 USD plus konektori, ide za 150 eur. https://ibb.co/f5pu9T https://ibb.co/gDizb8 https://ibb.co/hjfvG8 https://ibb.co/fT3t3o Kontakt na PM ili SMS na 0638147053 Svako dobro, Petar
  21. Dobro, hvala puno momci. Imate li neki kontakt telefon od Save? svako dobro
  22. Hvala Delija na odgovoru, nadam se da ce se jos neko javiti !
×
×
  • Create New...