Jump to content


Skolo

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Skolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Плејер ми је стајао забачен негде у кући, једно 15-ак година најмање, па ме баш обрадова када сам нашао и видео да ради. На прву ми се учинило да има пријатан звук и да је само мало "лењ" на командама. Дао сам га другару да га преслушава и он ми сад каже да повремено прескаче или се потпуно заустави у току репродукције. Иначе, прикачен је у затеченом стању али претпостављам да му после толико година треба рестаурација. Занима ме колико би то коштало, оријентационо, и да ли би било исплативо на крају?
  2. Da li je neko mozda imao iskustva sa Monitor Hi-Fi Bingo Silver speaker cable 2x1.5mm Made in Germany...da li je cena od 20EU za 2x2m ovog kabla realna?
  3. Хвала најлепше на Ñаветима, узећу Онкио. P.S. Још једно питање које Ñад и није хитно, пошто Ñам ово решио. Да ли неко има иÑкуÑтво Ñа овим моделом и да ли у у тој ценовној клаÑи (колико видим на оглаÑима иде до 100 евра) у перÑпективи могу да направим и бољи избор? (Звук Онкија ми Ñе Ñвидео на прву па можда иÑто неки Онкио?) Хвала још једном на помоћи!
  4. Pozdrav svima! Kupio sam kutije B&W V200 i treba mi preporuka za adekvatno pojaÄalo. Prijatelj mi nudi povoljno, po istoj ceni, izbor izmeÄ‘u Pioneer A-401 i Onkyo A-9155. Å ta mislite koje pojaÄalo od ova dva je bolji izbor? Hvala unapred!
×
×
  • Create New...