Jump to content


Leka

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Leka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok. Ipak cu na pojacalo nakaciti vufer samo sam hteo da vidim sve mogucnosti ali sad kapiram sustinu. Hvala na sjajnim preporukama i velikoj pomoci.
  2. Ok. Hvala na predlozima ali i dalje mi niko nije razjasnio zbog cega ne mogu da stavim na pojacalo recimo jedan obican zvucnik i jedan vufer ili 4 slabija zvucnika? Zapravo koje su sve mogucnosti ovog pojacala (nije mi bitna preterana glasnoca)
  3. Nisam znao da je to bitno...u pitanju je renault clio 2002 1.5 dci
  4. Ok. Hvala pino! Ako te ne mrzi da mi pojasnis samo kako si dosao do tih 300W i zbog cega ne mogu da stavim na pojacalo recimo jedan obican zvucnik i jedan vufer ili 4 zvucnika? Zapravo koje su sve mogucnosti ovog pojacala (nije mi bitna preterana glasnoca)
  5. Nemam iskustva sa bilo kakvim povezivanjem zvucnika i pojacala za auto. Tacnije dobio sam ovo pojacalo (http://amp-performance.de/343-Monacor-HPB-806.html) i sve sto bi trebalo jeste da kupim njemu odgovarajuce zvucnike. E sad, citao sam dosta toga o povezivanju i uklapanju snage ali nisam i dalje siguran da bih to uradio kako treba. Ako bi neko iskusan mogao da mi kaze koliko srednjotonaca,visokotonaca,vufera itd koje snage, koliko Ohm-a bi bilo potrebno da sve to radi bez problema, bio bih VEOMA zahvalan! Poz svim clanovima!
×
×
  • Create New...