Jump to content


Nikolasid

Novi članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

407 profile views

Nikolasid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, znam da je cena za jedan komad, zato sam i rekao da bi morao da skupljam pare jos neko vreme kada bi se odlucio za njih. Iskreno vec mi je pomalo dosadilo jer ne mogu da se odlucim, vec oko 3 nedelje ja po ceo dan gledam kupujem prodajem i sajtove nekih hi-fi radnji, sve je to bezveze jer nisam nista cuo ali kad se nema vremena ... http://www.kupujemprodajem.com/Mission-763i-22049080-oglas.htm#photoBig http://www.kupujemprodajem.com/Infinity-Reference-50-21899863-oglas.htmOvi mi se cine ok ali je prodavac previse daleko da bih ja isao tamo da ih cujem tako da bi mogao da ih kupim samo napamet. Sto se tice studijskih monitora mislim da mi zvuk ne bi svideo, ali svakako ne znam dok ne cujem ... Kako vam se cine ovi zvucnici https://www.kupujemprodajem.com/Heco-Interior-535-S-21988384-oglas.htm?filter_id=25385757I da li bi u slucaju da uzmem neke od ovih kutija odgovarao taj resiver iz mog predhodnog posta? Prakticno mi je jer ima i dac tako da ne moram da uzimam karticu ili neki usb dac a i lepo izgleda
  2. Pa nije da je bas samo bum-bum-tras, ali neka ...Nadjoh ovaj risiver, pa vidim ima i built-in dac pa se pitam da li je on bolji od navedene Asus kartice? http://www.kupujemprodajem.com/Pioneer-VSX-424-K-5828979-oglas.htm?filter_id=20418392 U sustini meni bi bilo i bolje da potrosim manje para, jedino sto me brine je manjak basa i zato trazim zvucnike sa vecim drajverima ili da idem eventualno na 2 bookshelfa i vufer.
  3. Kako vam se cini ovo umesto B&W varijante: https://www.kupujemprodajem.com/Teufel-M-800-25-A-M-80--21283062-oglas.htm#photoBig Takodje koje pojacalo bi mi trebalo za ove zvucnike? Ti Vega zvucnici mi potpuno odgovaraju i po izgledu i po specifikacijama, jedino sto bih morao da se strpim malo dok ne skupim dovoljno para Sto se tice zvucne kartice da li je ova dobra: http://www.emmi.rs/zvu%C4%8Dne-kartice-zvu%C4%8Dna-karta-pci-asus-xonar-dg.11.html?productId=13063 Za ovu kombinaciju imam dovoljno para i ne moram da cekam
  4. http://www.audiopro.rs/index.php?route=product/product&filter_name=cerwin+vega&page=4&product_id=18846 Ovi zvucnici ili neki drugi u tom cenovnom rangu za slusanje house, d&b muzike i tome slicno? Takodje 2.0 ili 2.1 sistem, veoma je bitno da zvucnici imaju jak bas.
  5. Sto se tice fizickog stanja ja mogu da ih sredim sam, jedino tehnicki nisam nesto iskusan sto se toga tice ...Koliko mi se isplati da dam za popravku? Koja je uopste vrednost ovakvih zvucnika? To je prvo sto sam uradio ...ali nema dovoljno kabla da ga izvucem i vidim sta se desava unutri ...Pomislio sam da se nije jednostvano odvojila neka zica ali nisam uspeo da vidim, probacu sutra ponovo.
  6. Nasao ove zvucnike pa reko da vidim vrede li sta, evo par slicica: http://www.dodaj.rs/f/q/CM/1d2gBGtT/fotografija0155.jpg http://www.dodaj.rs/f/1y/oI/3Xsfmhn6/fotografija0158.jpg http://www.dodaj.rs/f/3O/Rw/4zKTutkm/fotografija0157.jpg Kad ih povezem rade samo visoki i srednji, bas ne radi uopste. Takodje ne znam kako najlakse da otvorim kutiju da vidim da li je sve povezano i da li se isplati da ih odnesem kod majstora? Hvala!
×
×
  • Create New...