Jump to content


Promusic

Članovi
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

957 profile views

Promusic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Pohvaljujem i Tandberg sa jedne od slika. Puno ljubomornog sveta kako vidim.
  2. Povremeno zakačim Tandberg studio monitore ali moram da budem krajnje obazriv sa odvrtanjem.
  3. Ako nekog zanima AI je napravio / uvezao nekoliko 1200AS1 ploča / i napravio mono blokove i upakovao u identičnu kutiju Kako je snaga gotovo duplo veća sa lakoćom pokreće niskotonsko područje i svira u gornjem opsegu mnogo lepršavije u poredjenju sa 1200AS2, takodje se i mnogo manje greje prilikom dugotrajnijeg rada. Sve ostalo je spolja gledano identično stereo varijanti.
  4. R A D I. Provereno i vredi svaki uloženi dinar. Koliko dobro radi, meri se ulaganjem u model. Tako se i meri, dejstvo.
  5. Naravno, može i u novoj temi Savine male kućne majstorije.
  6. Spolja je kutija identična ali je modul drugačiji, ICEpower 1200AS1, snaga je veća 1x1200W, monoblokovi su u pitanju.
  7. Rotel ima ono što meni odgovara, jednu kutiju, sa analognim i digitalnim ulazima, svi AI uredjaji su dostupni za test. Bolji strimer od Bluesound Vault 2i ne nadjoh. Studio monitore imam originalnu varijantu, kod SV postoji unapredjena modifikovana verzija, to sigurno znate.
  8. Po prvi put je u isto kućište spakovan mono blok, duplo veće snage, radjen po specijalnom zahtevu, sa modulom ICEpower 1200AS1 Korišteno je drugačije unutražnje ožičenje. Sem približno duplo veće snage, pokazalo se da je jasnija slika srednjetonskog opsega glavna odlika ovakve konfigiracije. Topao bas, umereni visoki. Odlična kombinacija sa Visaton Studio monitorima 890 MKIII, Rotel RC-1572 preampom, te Bluesound Vault 2i High-Res strimerom kao izvorom zvuka.
  9. Ima li nešto novo vezano za ovu temu, ili se sve zna ?
  10. I u novoj 2020 svedočimo o efikasnosti opisanog demagnetizera, Ovaj primerak je postao neophodni deo kućnog sistema UZ njega unikatno izradjeni zvučnički kablovi iz VS audia, flat kablovi u teflonskom omotaču. O njima sigurno opširnije od iskusnijih članova foruma, ukoliko budi imali prilike da ih testitaju .
  11. JoÅ¡ jednom se potvrdilo da veliki i moćan zvuk dolazi iz velikih kutija. Bas jedinica je mekana i ide vrlo nisko, ceo zvuÄni spektar dominira jasnoćom, ne zamara ni pri dužem sluÅ¡anju. Prostor za sluÅ¡anje bi morao biti znatno veći nego Å¡to je kod domaćina.
  12. Ako mogu da predložim ja bih sastavio sledeći sistem Apart champ 2 pojaÄalo snage sa kojim dobijaÅ¡ topao mekan i nadasve kvalitetan zvuk, Kao preamp bih koristio Cambridge audio Dac Magic plus a kutije SV audio Danube 3 ili ovde na forumu poznate kao Margarite. Za izvor zvuka može da posluži PC, CD, ili bilo koji drugi uredjaj sa digitalnim izlazom. I ostane dovoljno novca za audio i strujne solidne kablove do 2K. A svi uredjaji se mogu kupiti novi u Srbiji.
×
×
  • Create New...