Jump to content


Kiza 10

Članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kiza 10

  1. Kiza 10

    MINIDISC

    Citam komentare i ne mogu da verujem koliko mali broj ljudi koristi minidisk. Ja jos uvek imam SONY MDS-JA 555 ES. UBEDLJUVO NAJBOLJA MASINA ZA SNIMANJE. CD rekorderi ne mogu da mu pridju.
  2. Ma, udri samo! To pojacalo ce da nadzivi sva danasnja pojacala koja su napravljena u Kini. Ja sam nekako otisao u druge vode. Tih i lep zvuk. Valjda to ide s godinama.
  3. Pionir je pravio odlicne komponente. Imao sam A-777 i Pionir S-1010 zvucnike. Kako je to zvucalo. Ja malo odsrafim a matorcima se supa preliva iz tanjira. Komsinica je toliko puta zvala pandure da se na kraju i udala za jednog. PIONEER je bio cudo. Jbg....sada i meni smeta preglasna muzika.
  4. Nisam siguran ali mislim da nema. To su americke kompanije ako ne gresim : Audimute Soundproofing i Acoustimac. Ja bih trebao da ih dobijem iz Italije ali sigurno ih ima sirom Evrope. Verujem da i kod nas nesto slicno moze da se nadje. Sigurno da neko sa Foruma zna gde mogu da se kupe.
  5. Htedoh da napisem, naponski zastitnik. Probao sam sa ostalim firmama: Shynuata Synergistic. Oba nekako farbaju zvuk. Visoki su slabiji (gube se detalji) dok je bass izrazajniji. Monster Cable je najjeftiniji i potpuno neutralan.
  6. XA XA, More! Bogami, tesko za jedno duze vreme jer nameravam da kasnije zamenim Focal 807 za Focal Aria zvucnike. Za sada je to naucna fantastika.
  7. Ma nije to. Nego kada god odem kod mog drugara i cujem "zvuk" kod njega. Bolje da ne pisem sta ima................ Mozes da stvoris sliku gde je svaki instrument, a zvuk dolazi iza zvucnika. Ustvari on mi je i preporucio Tara Labs kablove. I nejjeftiniji (moji) kablovi su potpuno neutralni. Potpuno si u pravu za zvucnike. Moracu da ih okrenem po uzoj strani zidova. Onda cu moci i da ih odvojim dalje.
  8. Na polici su jos: Monster Cable strujni zastitnik i Oppo DVD (ali to "pripada" mojoj zeni).
  9. Ovi paneli su izuzetnog kvaliteta. Prave ih u bezbroj kombinacija.
  10. Probacu sve kombinacije. Postavicu ih po uzoj strani zidova
  11. Tako je. Vec sam narucio akusticne panele. Cim ih stavim, postavicu nove fotografije. To je Bell O Getti polica. Doneo je drugar iz Italije.
  12. XA XA. Tacno tako. Nikako da je ubedim da prasina zapravu "stiti" uredjaje.
  13. Ma uzivam ja, ali se onda setim da nema nista od odmora i novih delova za auto. A ne moze i jare i pare.
  14. I za mene je bio san. Nema nista od godisnjeg odmora u naredne tri godine, mozda i cetiri.
  15. Uglavnom smooth jazz. Sutra cu probati da ih malo udaljim od zida pa da cujemo kako ce da zvuci.
  16. Tacno. Moracu malo da ih udaljim od zida.
  17. Za ambijent HVALA. Kaze mi zena "pa makar obrisi prasinu, pa onda slikaj" Sto se tice "sistema", jeste skroman. Kakve sam cuo i video.............
  18. XA XA XA Tacno, malise Za televizor. Posto Soni zvuci kao da zvuk dolazi spolja. Zvuce solidno, normalno nista posebno ali su bolji od TV zvucnika.
  19. Ovo ne znam da li i moze da se nazove sistem ali hajde. Pojacalo: Simaudio NEO 250i Zvucnici: Focal 807W (Za divno cudo u mojoj sobi Focal zvucnici maju jako dobar bas). Minidisc: Tascam MD-CD1 MK III Svi kablovi: Tara Labs PC: ASUS Xonar Essence STX Sound Card
×
×
  • Create New...