Jump to content


RazieL

Članovi
  • Posts

    47
  • Joined

Recent Profile Visitors

972 profile views

RazieL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Stavo sam 81mm iz M&G . Od Steve sam uzeo 78.80.82.85. A 81.83.84 iz M&G Tako da sam popunoi sve dimenzije 78mm otisla na Onkyo.
  2. Onu gumicu precnika 81mm kada spljostim na pola dobijem 125mm.
  3. Stigle gumice. Odgovarajuca je od 81mm. Podmazani potenciometri... Radi kao sat Hvala svima na pomoci.
  4. Cuo sam se sa njim. Poslao je gumice. A i ja sam narucio neke iz M&G electronic-a.
  5. Pisao sam mu na kupujem prodajem.
  6. Bas tako. Ove kvadratne imam.
  7. Vec imam taj set gumica. Njega sam nabavio kada sam hteo da menjam gumice na Onkyo TA-2010. Ali mi falio taj siroki remen. Bukvaln se rastopio. Jedva ga skinuo. Sav se zalepio. Posle nisam ni trazio. Pa bi sada i za njega nabavio . A taj Steva? Kako doci do njega?
  8. Njegov orginal sto je rastegnut iznosi 13.8-9cm. Spljosten na polovinu. To je ono sto sam napisao u prvom postu.
  9. Aha ok. NIsam tako racunao. Ja rastegao gumicu i video na lenjiru odprilike koliko iznosi. Imam jos jedan dek kojem je isto otisla gumica. Stoji mi dugo. Pa da narucim oba kad vec uzimam. Znaaci to je onda ovaj: https://www.mgelectronic.rs/remen-trakasti-810-x-060-x-280-mm
  10. U silkenu duzina 12mm x 1.2mm. Ima sira ali 15 mm x2mm. sto mi dugacko
  11. Znaci treba mi 12mm duzine i 2.3mm sirine.
  12. Ok. Uzecu i manje i vece, pa koja odgovara. Gledao sam na MG elekronic. Nemaju.
  13. Zdravo, Kao sto naslov kaze, potrebna mi je gumica za JVC KD-A7 kasetni dek. Ova sto je na njemu se rastegla . Pa reprodukcija zvuci rastegnuto Gde bi mogao da nadjem odgovarajucu? A i treba mi tacna dimenzija gumice. Ova je rastegnuta, pa ne mogu bas po njoj da uzmem meru. Ono sto znam su sledece dimenzije: Sirina 2.5mm , debljina 0.4mm , i duzina rastegnute je negde oko 13.8 mm. Verovatni je bila 13mm. Ali to je samo nagadjanje... Svaka pomoc dobrodosla.
  14. I ako moze neki link za skidanje Sony CD Architect 5.2? Skinu sam neki ali mo trazi registraciju i trial je verzija.
  15. Ok ,probacu Sony CD Architect. Koje mi audio CD-ove preporucujes za rezanje? Ja sam kupio Verbatim AZO Narezao sam preko CDburnerXP. I isto se culo sustanje. Tacnije cuje se kako se okrece cd .Zvuci ludo, al' je to taj zvuk. Provalio sam u cemu je problem. NIje do rezanja ni do fajla od 24bit-a. Problem je bio u samom plejeru. Prikacio na drugi Sonyjev i radi sve ok. I oni od 24 i 16 bit-a. Rasturio ga , ocistio laser. Podmazao osovinu donjeg dela na koji prileze i vrti se disk. Sada i na njemu rade svi diskovi
×
×
  • Create New...