Jump to content


lasrdjo

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

297 profile views

lasrdjo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kao vlasnik RN500 potpisujem gornji komentar i dodajem jos jednu funkcionalnost koja nije pomenuta, a vredi po meni. To je aplikacija za android kojom upravljate uredjajem. Skoro sve funkcije tipa paljenje/gasenje, volume control, pretraga/pustanje fajlova, radio stanica i sl. mozete raditi preko touch screen-a na mobilnom ili tabletu.
  2. Ono sto tebi treba je bezicni ruter koji ce da radi u bridge ili klijent modu i koji ce da pokupi bezicni signal koji vec imas. Njega stavis pored Yamahe i povezes ih mreznim kablom. To ti zamenjuje taj mrezni kabl koji neces da razvlacis. Mislim da za oko 30-40EUR mozes da kupis neki. Bluetooth ti ne treba. Ja imam RN500 i koristim Android aplikaciju na tel. kojom bezicno (WiFi) upravljam risiverom i to radi super.
  3. Pozz, Ja sam skoro bio u istoj situaciji kao ti pa sam kupio Yamaha r-n500 i MA BX2. To je taj budzet. Ja sam bas zadovoljan Bilo mi je bitno da mogu da pustam fajlove sa racunara kroz mrezu posto sam lenj da menjam CD-ove ili klikcem po kompu . Na znam da li ti je bitno da imas digitalne ulaze i podrsku za FLAC, ova Yamaha to ima. U sustini sve se svede da odes i poslusas par kombinacija koje su ti interesantne i koja ti se svidi to je to.
×
×
  • Create New...