vladat1

Članovi
 • Content Count

  602
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vladat1

 1. vladat1

  Šta se gleda?

  meni se dopao taj film
 2. Pa jeste. Neće da buši beton nego drvo, šper ploču, plegsiglas. Neki tanji lim.
 3. Za prvi deo pitanja nemam odgovor, ali za drugi što se tiče bušenja. Bolje da si kupio kod nas ovakav set burgija. To su neke Češke. U gvođari koštaju oko 400 dinara. Ima 4 veličine. Ovo što si ti kupio mi seluje mnogo debelo za fino sečenje.
 4. Pre 30-40 godina su se kalajem spajali - varili oluci na krovu. Meni je u radionici ostala još jedna šipka. Da li valja nisam siguran. Čuvam je iz sentimentalnih razloga. Moj ćale je vario naše oluke sa tim. Kada prođe ova kriza poslaću ti parče da probaš. Te šipke su debele kao prst. Onaj gde se nosi burma Nemaoj da me pogrešno razumeš. Moja porodica stvarno poštuje preporuku o samoizolaciji.
 5. Engleska poslovica kaže "Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari" ja štekam pare za d50s. Na duže staze se i te kako isplati.
 6. vladat1

  Slobodna tema

  @srdjan_c ja se delimično slažam. Tačno je sve to što si napisao, mada mislim da ima veći broj pozitivnih ljudi, pravih ljubitelja muzike i gospode. Na ovom forumu sam svašta naučio.
 7. Hvala Ljubo, taman da pročitam neke brojeve koje sam propustio
 8. vladat1

  Slobodna tema

  Priznajm samo "smešne pljuge" (Mućke - Rodni)
 9. vladat1

  Slobodna tema

  u pravu si. Ja se polako pripremam za dužu izolaciju.
 10. vladat1

  Slobodna tema

  U svakom slučaju naša zemlja se vrhunski neogovorno ponaša. Čuo sam od prijatelja lekara da kasnimo za Talijanima oko 2 nedelje.
 11. vladat1

  Slobodna tema

  @perodeformero nemoj Ružića da mi diraš
 12. vladat1

  Ana Popovic

  Svaka reč ti je na mestu. Ja odavno pratim njen rad i mogu da kažem da je album Trilogy sasvim zreo. Evo i male anegote. Zbog tog albuma sam u trenutku poželeo da kupim neki jači cd plejer. Na moju žalost brzo sam se vratio na zemlju i uplatio Spotify O Srbijo
 13. Apsolutno se slažem sa članom @vdzele. Pre par godina sam probao par ogoljenih i "optimizovanih " vezija win 10 i nisam naišao na bilo koji boljitak, samo na probleme. Te verzije su dosta pucale. Sada sam na legalnoj desetki. Sa druge strane velika razlika se uoči korišćenjem i podešavanjem Foobar2000. Postoje specijalizovane verzije Linuxa baš za tu namenu, ali ih na žalost nisam nikada isprobao (AudioPhile Linux). Mada koliko sam pročitao i tu se sve svodi na player. https://opensource.com/article/19/2/audio-players-linux Pre ove priče na kvalitet audio snimka, a kasnije i na DAC
 14. Kоја је вредност пота?
 15. Zek ovo retro je prelepo, a nije ni teško da se napravi.
 16. Ja se uskoro spremam da osvežim skretnice na mojim starim Magrnatima. Pomoć i Pivo podrazumevam
 17. Nešto nije u redu sa slikom. Mnogo je mala. Gledaj da je slikaš što bolje i zakači je preko https://imgbb.com/ Takođe i pitanje. Neko je na forumu spominjao odgovarajuće ožičenje, ne preterano skupo, pa ako može opet da okači linkove. Sumjam na @Gox co.
 18. Hvala Willi Studer, ako možeš da uporediš vreme pisanja posta video bi da je moj post počeo da se piše mnogo pre tvog, zapravo tvoj nije ni postojao. Moj post je sadržao poruke mira i tolerancije, tako da mi uopšte nije jasno zašto je obrisan. Sve su svemu, ovo je privatnoi forum. Budala sam što sam pokušao da pomirim članove.
 19. Slavoljube, stvarno milsim da nema potrebe da se duriš. Svaki nesporazum može da se reši rečima. Takođe nije u redu i da staviš na ignore pola foruma. Svi smo ovde došli da slušamo muziku i razmenjujemo Hi Fi mišljena. Do duše, diskusije sagovornika, po nekad znaju baš da odu u off, ali to ne zanači da svi treba da se spuštamo na njihov nivo. Ovaj forum još uvek ima kvalitetne ljude.
 20. vladat1

  Cene Audio uredjaja

  Kod mene lično je ovo neko nepisano pravilo. Mada ja baš i ne umem da prodajem :), a i ne volim.
 21. vladat1

  Cene Audio uredjaja

  Neki ljudi znaju i to cene. Kod drugih je u glavnom novac u pitanju.
 22. Treba razlikovati nametnutu Američku Tomahavk demokratiju i normalnu ideju demokratije. Kako god okreneš mi završimo u autokratiji Pošto vidim da je ovo mnogo populanrna tema, da iskoristim i pitam gde mogu da kupim kod nas 2 kalope od 40mm. Unapred hvala
 23. malo off, ali mi se čini da se dekalrisao u nekoj od tema. Zato su i ove prozivke. Sve su svemu svako ima pravo da veruje u šta hoće