Jump to content


dekoj

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

dekoj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hvala ljudi, najbolji ste! Zvao sam lika, kaze da je sve u najboljem redu, veceras treba da se dogovorimo oko postarine i tih stvari. HVALA JOS JEDNOM!
  2. Nisam bas najbolje razumeo. Na ovaj sto sam naveo ipak ne bih mogao svih 5 zvucnika i subwoofer da prikacim?
  3. Hvala lepo, sad su mi neke stvari mnogo jasnije. Ali moram jos jedno pitanje, da li bi neki risiver tipa http://www.kupujemprodajem.com/Sony-STR-AV30R-14801058-oglas.htm?filter_id=141 bio odgovarajuci ili bih morao bas LG?
  4. Hvala puno na detaljnom odgovoru. Jos samo dva pitanja, posto sam amater u ovim stvarima. Koja je razlika izmedju pojacala i risivera? I da li bih, u slucaju nabavke LG DVD risivera, mogao bez problema prikljuciti za PC i pustati muziku?
  5. Pa mislio sam za muziku da ih koristim, posto sam ih i onako dobio za dzabe. Ja sam planirao da kupim pojacalo za nekih 40e, ali ni tada ne bih dobio odgovarajuci zvuk? Jos jedno pitanje, da li bi kao alternativnu varijantu mogao nekoliko malih zvucnika da prikacim na mini liniju i da povezem sa racunarom? Sta bi se desilo u tom slucaju? Amater sam u ovim stvarima... Hvala unapred.
  6. pozdrav, dobio sam 5.1 zvucnike od kucnog bioskopa. Zvucnici su LG LH-T255 5.1. Posto trenutno nemam para za pojacalo, zanima me da li je moguce makar 2 mala zvucnika prikaciti za komp. Da li je to izvodljivo? Zvucnici su pasivni
×
×
  • Create New...