Jump to content


bkrmar

Članovi
 • Posts

  303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Recent Profile Visitors

2,546 profile views

bkrmar's Achievements

 1. A šta je plan za pojačalo? Mislim da je RME / Sedra dobar kombo za neki nCore (npr NC252MP) snagaš.
 2. Kupio bih RPi 3B+, naravno podrazumeva se da je 100% ispravan. Moze ponude u DM. Bojan
 3. Odlicno linearno napajanje sa dva izlaza. 5V/3A 100 EUR 063/344-118 Beograd
 4. Up... Cena za DigiOne - 150 EUR
 5. Da li neko ima i želi da podeli iskustva vezano za H95? Već neko vreme se lomim izmedju H95 kao all-in-one rešenje ili odvojen Strimer / DAC / Power Amp (takodje me zanima i Naim DAC V1 + NAP 100 ali to je za drugu temu :))
 6. Mozda da probas i sledeci metod za WD3 - http://www.troelsgravesen.dk/cabinet-damping.htm Ja sam to uradio na nekim Gale 3020 što sam uzeo da se igram i jako se lepo pokazalo.
 7. Potreba je relativna stvar ali ja uvek stavljam na RPI linearno napajanje, sto zbog stabilnosti, sto zbog cistoce struje, sto zbog mogucnosti da svicersko napajanje zaprlja struju ostalim uredjajima na letvi...
 8. Zavisi koga pitas, recimo What Hi Fi kaze da Tidal bolje zvuci, sto nije cudno posto verujem da WHF uzima kintu od MQA. Mene jako nervira sto mi veoma odgovara Tidal Connect funkcija ali to podrazumeva da sam prinudjen na taj MQA codec ili kako se vec zove... Verujem da kada se zaobidje upnp (ako pricamo o strimingu) i kada uredjaj vuce direktno sa servera to bolje zvuci. Kada bi Qobuz imao tu opciju, platio bih dozivotnu clanarinu Kao i vecina, nisam za MQA, milsim da je cist marketing a dokazano je empirijski.
 9. Odlican digitalac, duzina 0,8m (mozda i malo preko) sa original VDH RCA kupljenih na Analogue Seduction sajtu (35 GBP). Kabl kupljen u Koratu. Profesionalno terminisan sa kalajem 5% srebra. 50 eur 063/344–118 Beograd
×
×
 • Create New...