Jump to content


Se7en

Novi članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

481 profile views

Se7en's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Trebalo bi uskoro da stigne Reloop 7000mk2 na mestu gde sam gledao. Cekam jos uvek. Razmisljao sam o povecanju budzeta ako bi Dual ili nesto drugo ispalo bolje. Bas sam u nedoumici. Ufff!
  2. Hvala ljudi. Okej, čitajući ovo što ste pisali po različitim temama, malo sam promenio pristup pri kupovini a čini mi se da će budežet samo da raste i raste. Bitno mi je da kupim nešto što će da radi ok, nisam zahtevan ali želim da kad pustim ploču uživam u muzici a ne da čujem zvuk motora i sl.
  3. Uf, ja bih neki old school gramofon, nešto slično Technics-u. Jasno mi je da su ova dva kopije Technics-a 1210xxx, ali hajde ako ne mogu da kupim sveti gral, posavetujte me šta je najpribližnije istom. Budžet može i da se poveća.
  4. Pozdrav ljudi, Razmišljao sam da li da otvorim novu temu, ali možda je bolje ovde da pitam. Planiram da kupim gramofon, budžet mi je oko 400EUR i jasno mi je da mogu da kupim neki iz srednje klase. Tražio sam mesecima nekog polovnog Technicsa ali pošto nema ništa od toga razmišljao sam između: Audio-Technica AT-LP120 ili LENCO L-3808. Oba su sličnog cenovnog ranga i po karakteristikama su jako slični. Šta mislite šta je bolje uzeti od ova dva? Da li možda predlažete nešto treće iz ove kategorije koje je po vama još bolje? Hvala unapred!
  5. Ljudi, hvala na odgovorima! Potražiću neki od navedenih.
  6. Zdravo svima. Pažljivo sam proÄitao svih 35 strana i ono Å¡to na kraju nisam skaprao najbolje jeste, da li i dalje koristite Drvostik D-31 u novoj varijanti? Koji je sada lepak najbolji, Å¡ta preporuÄujete?
×
×
  • Create New...