ANAKONDA

Novi članovi
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About ANAKONDA

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 11/10/1966

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. ANAKONDA

  B&O DVD2

  Pozdrav svima , pre neki dan sam kupio DVD2 Bang & Olufsen , i nikako nisam mogao da podesim vreme datum itd. Medjutim citao sam na forumima kako moze da se resi ovaj mali problem , probao sam sa cinc kablovina ,. HDMI kabl , opet nista , jedino sa skart kablom sam uspeo da podesim sve funkcije, normalno sa Beo4 daljincem.
 2. ANAKONDA

  B&O DVD2

  Pozdrav svima , ja sam probao sa uputsvom kojem sam nasao na netu ali nista , problem je da ne mogu da izadjem od ovog meni-a , ako neko imao iskustva sa ovom uredjajem molio bi da mi pomogne , imam daljinac Beo4 ali nikako da razresim ovaj mali problem hvala.
 3. ANAKONDA

  B&O DVD2

  Pozdr svima , interesuje me da li neko imao iskustva sa Bang&Olufsen DVD2 , imam daljinac Beo4 ali nikako da konfigurisem jer ne poznaje dvd daljinac hvala.
 4. Postovanje Annunnaki , za ovaj plejer Terratec m3po , ja sam trazio na netu i meni izadje ovaj daljinac . Pozdrav.
 5. Ne nije u pitanje Monitor , danas sam bio kod majstora i rece mi da ima neki tranzistorri pre izlaska u glavni Tranzistore , i rece mi da mu odnesem kod njega u servis pa ipak ti hvala na savetovanje.
 6. menjm gi ali samo mali glas se cuje , mislim kada pustim glas do kraja jedva se cuje na digital ulazu super radi , ali na cinc nece uopste
 7. pa na primer u CD nece u line 1 , line 2 , line 3 , nece uopste da radi mislim kad ga povezujem sa cd plejer na ove ulaze super radi
 8. pa na primer u CD nece u line 1 , line 2 , line 3 , nece uopste da radi mislim kad ga povezujem sa cd plejer
 9. Postovanje , interesuje me da li neko moze da mi pomogne oko ove pojacalo , kad povezem cincovi na play sto se vidi i na slici mogu da slusam muziku a na ovi drugi ulazi ne mogu da slusam muziku , izlazi su mu sve ok i na optickom kablu sve je ok , potreban pomoc hvala
 10. Postovani Forumasi pozdrav od moje strane ,ja sam novi clan ovde , interesovan sam za jedan daljinski upravljac za Pojacalo JVC AX Z1010 a inace daljinski je JVC RM SA1010U ako slucajno nekome mu sedi taj daljinac a ne ha upotrebljava slobodno nek mi se javi.