Jump to content


zibl

Novi članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

zibl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hvala puno svima na trudu i brzim odgovorima. Razmisljao sam o HK990, ali nisam znao da je povucen iz prodaje tako da cu ga zaobici. Trenutno koristim hk6800 i nisam nezadovoljan. Uporedicu ga sa gore navedenim predlozima i javljam se cim se za neko odlucim.
  2. Budzet 1400 Prostorija 50 m2
  3. Pozdrav svima sa foruma Imam zvucne kutije JBL TL-260 i zanima me vase misljenje tj. preporuka koje pojacalo da kupim. Hvala.
  4. Soba je oko 18-20m2. Sto se tice izvora to je to sto je pomenuto u prethodnom postu (slušanje radija, TV-a i muzike sa kompa). Posle bi kupio neku kvalitetniju zvucnu kartu. Sto se tice budzeta, recimo da bi za poceni sistem dao do oko 400e. Da, da. Moze i polovno. S tim sto sam malo slabiji sa tim kako koje risiver upariti sa kojim zvucnicima...
  5. Pozdrav svima... U ovim stvarima sam, mogu reci pocetnik. Tek 2, 3 meseca citam o risiverima, amplifajerima, kutijama... Inicijalna ideja mi je bila da kupim liniju na kojoj cu slusati radio, sve dok nisam otisao u radnju i cuo te JBL-ove i HK pojacala. Pa reko da se ovde obratim i mozda dobijem neki koristan savet. Ideja mi je da ja imam nesto na sta mogu prikljuciti TV, povezati sa laptop-om, da mogu sa njega pustati radio. Od muzike slusam od Sabana pa do Armina. Video sam novi HK 3700, HK 3770. Oni imaju to sto mi treba. Ali ako uz to kupim neke zvucnike (JBL Studio 230) potrebno je da izdvojim oko 80k rsda, a nisam siguran da to vredi te pare. Razmisljam i o ideji o nekom drugom risiveru, ali nisam toliko upoznat sa modelima. Sta mislite o ovoj kombinaciji? Siguran sam da mogu proci i jeftinije (sto me mozda najvise zanima). Da li imate neki predlog, i u vezi risivera i u vezi kutija? Neka Yamaha, Onkyo...?
×
×
  • Create New...