Jump to content


maliradojica

Novi članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maliradojica

  1. Potrebna mi je pomoć oko odabira phono preampa. Posedujem Mission Cyrus III koji ima MM phono sekciju koja dosta zaostaje u kvalitetu u odnosu na stariju braću Cyrus One odnosno Two. Na kraju krajeva potrebna mi je MM/MC phono sekcija. Intersuje me koje phono pretpojačalo od ova dva jeste pravi odabir za mene. Ili postoji neko koje u cenovnoj klasi ova dva a ima bolje performanse. Hvala unapred na odgovorima!
  2. A šta ću kad volim Cyrus....u svakom slučaju hvala na savetu! Pozdrav!
  3. Da, da.....prijatelj mi ima alat za stezanje hilzni koji može da suzi prečnik tog BFA konektora na 3mm. Eto rešenja.......jbm ti engleze!
  4. Ne, isključivo 3mm! Ne mogu 4mm, fizički ne mogu!
  5. Namena im je priključenje zvučničkih kablova u Cyrus pojačalo!
  6. Poštovane kolege audiofili! Gde u Srbiji da kupim priključke 3 mm za CYRUS III pojačalo? Ako neko od Vas kojim slučajem ima iste, bio bih mu neizmerno zahvalan da mi ih ustupi odnosno proda. Pozdrav! Kontakt tel. 064 1248 722 Zoran
  7. Sta mislite o Wharfedale 9.3 zvucnicima?
  8. Na stalku, naravno stalak ce biti izabran u skladu sa kutijom!
  9. Postovanje svim audiofilima, Sta kupiti od zvucnika u klasi cene do 250 eur, a da to bude bookshelf kutija? Posedujem integrisano pojacalo SANSUI AU D7, cd plejer Marantz 6002 i trenutno koristim zvucnike Tannoy Mercury M2 ali bih hteo da ih zamenim za neke bolje. Soba gde slusam muziku je 20-ak kvadrata. Unapred hvala na savetima!
×
×
  • Create New...