Jump to content


markoinidza

Članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by markoinidza

  1. Zaboravio sam da kazem da risiver nema dekoder za ove nove formate dts hd master audio.
  2. Da li povezati komp hdmi ili optikom na risiver da li ima dobitka -gubitka hdmi iz graficke ili optika iz zvucne (integrisamna).
  3. Lepo preamp i kutije prelepo izgledaju svaka cast na trudu.
  4. Probacu sa nekim low-end kablom posto ne bih da bacam pare na neki skup kabal a dobitka nema.
  5. Da li se isplati tj. da li ima dobitka stavljati bi-amp na av risiveru ako je vec neko isprobavao u pitanju je yamaha rx-v2600 i monitor audio mr6.
  6. Moj predlog je monitor audio mr2 malo prelazi budzet ali se cuju extra ja imam mr6 i prezadovoljan sam.
  7. Ma kad bi 1070 bila cena koja je trebala 350-400$ nebih razmisljao dalje ali ovi kidaju kod nas 500e ovako jedna od ove dve ce morati cekam da izadje i ova nitro rx 480 mozda i padne malo cena 1060 mada cisto sumnjam.
  8. Hvala svima na odgovorima za sada crveni imaju blagu prednost videcemo.
  9. Na to sam i mislio a pitao sam i za garanciju ako neko zna kako ide preko ovih madjara fante...itd da li je oko toga sve ok mislim nema nekih problema u slucaju white smoke of death.
  10. Jel se zna kada izlaze nereferentne kartice od amd-a ako bih se odlucio na nju posto sam trenutno na integrusi od procesora i5 6600k pa nebih da cekam bas dugo a u principu graficka mi treba pretezno za igrice video montaza me ne interesuje.
  11. Nemam kao sto sam rekao nista protiv amd-a nisam fan ni jednih ni drugih samo sta je bolji izbor za te pare.
  12. I ja sam na strani gtx 1060 ali cisto da cujem i drugo misljenje i jos jedno pitanje kakva je garancija preko ovih madjara posto je kod njih malo niza cena oko 30-40e da li ima nekih problema nedaj boze budem baksuz pa kod mene rikne u garantnom roku.
  13. Kao sto naslov kaze koja od ove dve posto sam prodao moju 280x samo bez ratova nvidie i amd mene ne interesuje koja je da li crvena ili zelena samo da je bolja za taj novac.
  14. Posto i ja nesto gledam gde si kupio Roland Duo-Capture mk2 ako nije tajna.
  15. Blu ray ima jedino smisla za koncerte i audio jer zvuk je stvarno odlican.
×
×
  • Create New...