Jump to content

Petar111

Članovi
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

888 profile views

Petar111's Achievements

 1. Hvala! Da se ne zanosim dzabe 👍
 2. Ma ja mrzim botovanje i ikonopoklonstvo u svakom obliku, zato mi je amir degutantan, posebno sto se smatra naucnikom...
 3. Ja sam imao h80 i hd11 dac i sve je to lepo sviralo, kupio neposredno posle Linn-a.
 4. Na Facebook grupi Hegela oprali su Amira u tri vode i centrifugirali ga.
 5. To je nazalost vise strategija nego realnost. Meni mozak automatski filtrira zeninu frekvenciju posle visegodisnjeg treninga.
 6. Nemam ja problema s njegovim postojanjem, on ti je kao hemoroid, tu je pa ga trpis. Mene nerviraju oni njegovi minioni. Gde on okom oni zapljunu. A vikendom se skupljaju u grupice i mere nesto (ili nekog)...
 7. O amirovim dezurnim pljuvacima...
 8. Vec poceli "vikari" da laju. Smesno da je vecina njih na Toppingu i Loxje pojacalima...kao ona basna o lisici i grozdju...
 9. Ja koristim Plex koji nije bas kao Roon. Možda mi ni on nije trebao ali ajd’ sad. Moje plejere sam kompletirao sa SSD da ne bih koristio NAS gde mi je i bila sva muzika. Nikad nisam imao problema sa konekcijom ali mi se, verovatno sugestivno, čini da sam dobio malo bolji zvuk. Da li je Roon stvarno vredan para ili je samo hype?
 10. Nixie, ima otvore za hladjenje, ovo je Spark 2, možda si video prvi model. S obzirom gde živim grejanje nije na odmet. Imao sam nekad davno Dynaco mk III sa KT99 tako da me ovaj mališa neće iznenaditi 😂. Jesam li sada na granici da postanem “samohrani trol”?
 11. Ne znam, ne razumem se puno u elektroniku, ja sam više umetnička duša, predajem istoriju. Na nekom testu na YouTube videh da su kvalitetne komponente.
 12. Hvala imenjače ! Posle one negativne kritike na ASR kupio sam Vista audio Spark 2 iz inata onom meraču. Mogu reći da sam jako zadovoljan, sa prilagodjenim zvučnicima i dobrim izvorom. Moji hi-fi snovi su prestali onog trenutka kada sam dobio unučiće jer više nemam neki svoj prostor. Visa namestam da ne dohvate nego po hi-fi merilima. No, ne žalim se. U tim mojim hendikepiranim uslovima, sa solidnim kablovima i izolacijom, svira bas lepo.
 13. Trazim po forumu ali nikako da nadjem... Nista o domacim proizvodima? Karan Audio, Dayens, Vista audio? Neko?
×
×
 • Create New...