Jump to content


slobodan_ns

Članovi
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slobodan_ns

  1. Safete Isovicu, prvo procitaj od 1 do poslednjeg posta, pa se onda javi.
  2. I nema potrebe da se susrecem, odlicno znam sta je FLAC.
  3. Mislim da bolje i jeftinije resenje nisam mogao naci bolje od linije. CD je itekako zastareo pogotovo AUDIO CD Ti ako volis antikvitete to je tvoj problem, ja se modernizujem sa napretkom tehnologije! rekao sam da posedujem radio i imam fm antenu, hvata stanice odlicno, pa i strimovanje radia sa interneta daje odlican kvalitet (nema sustanja itd..) a sto se tice aux-a daje perfektan kvalitet! Srednjih sam godina, tako da znam i sta je ploca i kaseta itd... al opet kazem pratim napredak tehnologije... neko ce sad reci, sto si onda kupio liniju staru 10 i vise godina, e pa kupio sam je zbog finansiskih mogucnosti, a odlicno mi radi posao! ovo sam napisao na konto toga za kasete i audio cd sto kazem da su zaostali.. da ne bude zabune..
  4. Kao prvo liniju nisam kupio neispravnu, linija odlicno radi, za aux i radio to je ono sto mi i treba, pustis pesme na winamp-u pa roka playlist-a, nema kupovine CD-ova i narezivanje (bespotrebno bacanje para i vremena) a na taj CD mogu staviti 10-20 pesama... kao drugo kasete su zaostale, a za kasetama i audio CD, tako da ne znam druze sta ti nije jasno, pa cak i mp3 CD je sada zaostao, jer ima USB!
  5. Naravno, ovo je socijalna mreza, svaka pomoc je dobrovoljna, znaci niko te ne tera da pomazes ako neces... Ako si ti dosao ovde da zaradis, grdno si se prevario. Opet ponavljam liniju sam platio 3000 din. a za servis za kasetu i cd da dam 2500 ne pada mi napamet, kupicu istu takvu za 500 din vise, jos cu imati 2 para zvucnika vise a liniji radi aux i radio tako da..... A ti ako imas para na bacanje ja ih nemam, da imam nebi sigurno kupio liniju od 3000 din, nego bi kupio od 1500 evra pojacalo i zvucnike.
  6. Zahvaljujem na odgovoru, nisam razmisljao o tome iskreno. Sutra cu da otvaram liniju sada nemam vremena.
  7. Probacu pa javljam sta sam uradio.
  8. A to nece remetiti rad ostalih funkcija? nisam nikad liniju otvarao do sad, jer je nisam ni imao do skoro. Jel mi mozes malo izdetaljisati, koliko ima tacno zica?
  9. Potrudicu se, samo mi dajte neke instrukcije? bavim se sa racunarima iz hobija, znam da rastavim i sastavim racunar, mislim da nece biti problema sa linijom
  10. Koje dzabe kada LINIJA KOSTA 3000 din alo druze, za juga kupis za 300 evra a deo za yuga i ruke izadju 500 din o cemu pricas!? treba da platim servis isto koliko i liniju e to zajebi, nisam dosao ovde da se raspravljam o poslovima koji serviseri rade, nego sam dosao da potrazim pomoc. Dali neko mozda mi da odgovor na ovo pitanje?
  11. Smesno je to, sto sam liniju paltio 3000 dinara, a za nepotrebne stvari kao kaesta koja je zaostala i audio cd koji vise neko ne koristi! to sam hteo da popravim cisto eto tako radi reda, nisam znao da ce da kosta 2500 din... i da se razumemo, nije je servisirao nego je samo konstatovao kvar, pregled se ne naplacuje! Inace grgotanje se vratilo u medjuvrmenu. Dali neko moze da mi objasni kako da iskljucim cd? u smislu da otkacim neku zicu da linija ne prepoznaje cd da mi ne grgoce vise? naravno pitam samo dali je tako nesto moguce posto se ne razumem?
  12. Popizdeo sam danas i odneo u servis, pitao sam da mi jave cenu pre nego sto pocnu da rade, i kada su mi rekli, 1500 CD i 1000 din da mi urade kasete, samo sam se nasmejao i rekao da ne rade nista. Kada sam doneo kuci liniju upalio sam je i vise se nije culo grgotanje, ne radi mi cd i kasete, ali mi radi aux i FM radio, to mi jedino i treba, tako da sam se resio muka, smetalo mi je samo to grgotanje a to sam resio za dzabe
  13. A evo sta se desi kada se ubaci CD https://www.youtube.com/watch?v=enUmWMRx-wo
  14. slobodan_ns

    Grgotanje

    U pitanju je Aiwa nsx- r30 Linija normalno radi, aux i radio, samo cd ne radi, verujem da je problem do cd-a. Sta vi mislite? i Kako da resim problem? https://www.youtube.com/watch?v=OlpjYNZSX2w i da napomenem, znaci to grgotanje se cuje samo tih 8-9 sekundi kada se pali. i to je to, ona grgoce i ako aux bude ostavljen zadnji na gasenju ili radio svejedno, ona grgoce pa grgoce ne bitno sta je zadnje ostavljeno, nemojte da mislite da je ostavljeno na cd pa da zbog toga grgoce.
  15. Kupio sam aiwu sa druge slike i zadovoljan sam. 2x100 w 2x40 rms
  16. Nisam mislio da vredjam ljude koji zive u kucama, nego sam hteo da kazem da je lakse to uraditi na kuci, ne bih busio zidove zbog toga, ajd da je za tv pa bi morao (ali imam SBB kablovsku) tako da mi ne treba. Molim da mi neko odgovori na 8 post?
  17. Ja zivim u zgradi (stanu) ne znam koliko mi se isplati da busim zidove zbog antene za muzicku liniju..
  18. Kolega mi je predlozio da uzmem najobicniju bakarnu zicu i ekser i da probam tako da zbudzim i da ce tako da radi, tako sam i uradio, isekao zice, povezao, zakacio na kraju ekser, ubo u FM rupicu gole zice i stvarno radi i hvata stanice! Samo ove stanice hvatam cisto : 103.20 89.50 92.20 92.90 94.50 96.50 97.20 101.80 a ostale stanice hvatam sa malim sustanjem al opet rade. Dali ce FM antena hvatati vise stanica ako je kupim? i dali ce bite cistije? i dali cu hvatati vise FM(cisto da se cuje) stanica? Znaci fm je najbolji? bio sam danas u tehnotroniku kao sto je predlozio clan ''aaa zmaju!'' i imaju zaista tu antenu kosta 150 din, ali nazalost nisam imao novaca kod sebe da kupim (bio sam u prolazu) sutra popodne bi isao da kupim ako kazete da je to najbolje!? nekom logikom bi rekao da jeste, da je FM najbolji talasi, al zelim da cujem potvrdan odgovor za svaki slucaj? p.s. dali cu sa FM antenom moci da hvatam stanice koje nisu FM? ili mi mozda bolje predlazete da kupim original antenu od muzike linije http://www.kupujemprodajem.com/antena-za-mini-linije-20760623-oglas.htm?filter_id=20472523 ?
  19. Da iz NS sam, hvala na odgovoru puno si mi pomogao! oticicu u tehnotronik, to mi je jednostavnije nego da placam postarinu. A sta znace one dve rupe iznad FM?
  20. Kupio sam ovu liniju bez antene, sta mogu da iskoristim da mi bude antena, tj kako da napravim antenu, sta mi preporucujete?
  21. Ova prva je AIWA JAX-N1, a druga nisam siguran ali mislim da je Aiwa NSX-R41 za ovu drugu ne mogu da garantujem da je to tacno ta linija, vizuelno jeste ali kada gledam nalepnice na ovoj slici sto sam ja postavio pise 2x100w 40rms a na slikama sa interneta pise 2x155W 2x60 RMS
  22. Koja je bolja i glasnije zvuci? (koja je jaca)
×
×
  • Create New...