Jump to content


musicar

Članovi
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by musicar

  1. E ja malo pojaÄao sistem. Marantz PM 50 otiÅ¡ao u penziju, a na njegovo mesto stariji ali mnogo bolji bata Marantz PM 84 Mk II
  2. musicar

    Phono preamp

    Da, videh odmah nakon Å¡to sam okaÄio post. :/ U svakom sluÄaju hvala drugari.
  3. musicar

    Phono preamp

    Da li je neko imao prilike da posluša ovaj preamp? http://www.kupujemprodajem.com/Marantz-7-Class-A-Tube-Preamp-REZERVISAN-17271812-oglas.htm
  4. http://www.mofi.com/product_p/omrs.htm Lik na kupujem-prodajem se malo zaneo, ovo je prava cena.
  5. Za te pare imaš i Mofi Original Master Record Sleeves.
  6. OdliÄno. Bilo je dva dana borba danonoćna, ali bez posledica. Paraćin i Svilajnac naj****e totalno.
  7. Kupis Regu, i Bog da te vidi.
  8. Uskoro oÄekujem Update sistema, verovatno sa Marantz PM 16, umesto PM 50 koji je trenutno na polici.
  9. musicar

    Marantz

    To je ono Å¡to sam upravo i pitao. Izgleda da si pravi Äovek za ovaj odgovor, obzirom da si imao prilike oba da posluÅ¡aÅ¡. PM 16 ide trenutno oko 500 evra. Obzirom na razliku od "samo" 100-tinjak evra, Äini mi se da se PM 16 nameće kao veoma logiÄno reÅ¡enje.
  10. musicar

    Marantz

    Tako otprilike idu cene. Zakon tržišta, ponuda-tražnja.
  11. musicar

    Marantz

    Zanima me poreÄ‘enje dva modela PM 84 MkII i PM 16. Mogu li se uopÅ¡te porediti i Å¡ta bi preporuÄili. PM 16 je svakako noviji i lepÅ¡i, bez sumnje jako dobar, ali ni 84-tvorka nije za potceniti, a u u svoje vreme je bila vrhunska?
  12. Probaću. Hvala na sevetima.
  13. Pozicija u ovom sluÄaju je rezultat kompromisa koji sam morao da napravim, da ne bih naruÅ¡io sklad cele prostorije, koja je dnevni boravak, a ujedno i da to zvuÄi onako kako treba. ZvuÄnici su udaljeni od zida skoro pola metra, i jesu ispred police, mada se ne vidi to baÅ¡ najbolje na slici. Polica je malo bliže zidu i ima tu joÅ¡ mesta da se dodatno približi zidu. U svakom sluÄaju probao sam nekoliko varijanti, i Äini mi se da je ovo viÅ¡e nego korektno.
  14. Preamp je pravio jedan moj prijatelj iz Jagodine, Dragan Bojanić, majstor kad su lampe u pitanju, time se bavi celog života. Uradio mi je i pojaÄalo u A klasi 2x7w, koje je zvuÄalo apsolutno savrÅ¡eno, ali mi je uvek falilo malo gasa da mu dam, pa sam uzeo Matantz-a i dodao preamp sa lampama, koji mu stvarno daje duÅ¡u.
  15. Hvala. Pa fin sistem. Ovaj Marantz je usko grlo, moraću neki ozbiljniji model da uzmem, u opticaju su dva modela: PM 84 Mk II ili PM 16. Kablovi su Oehlbach 2x2,5mm.
  16. Hahaha, to su ramovi za kosnice.
  17. Evo i mog skromnog sistema: - Rega RP6 - Marantz PM 50 - Denon DCD-1290 - Preamp lampaÅ¡ ruÄne izrade - Jamo JR 50 - Polica i postolja za zvuÄnike made by Boža MalbaÅ¡a iz NS-a.
  18. musicar

    Marantz

    Uzeo sam PM 50, i to radi sasvim lepo. Mada, neÅ¡to sam se nameraÄio na 84 mkII
  19. Kad već pomenuste Majstora Tocu, a kakav je ovo kabl što on nudi http://www.kupujemprodajem.com/Yarbo-SP-1203PS-pure-Silver-IC-kabl-3918191-oglas.htm?filter_id=65278
  20. A niko mi ne reÄe za 4-žilni kabl, on je po logici stvari za bi-wiring, a kad ide klasiÄno povezivanje, spajaju se po dva? Jel nisam opet ispao glup u druÅ¡tvu?
  21. Pa ne znam. Jel sam ispao sad glup u društvu?
×
×
  • Create New...