Jump to content


progpostman

Članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

progpostman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sjajan film,vec dugo nisam gledao ovako dobar ! http://www.imdb.com/title/tt3011894/ Evo i trailera :
  2. Cuo zvucnike ! Igracka ! Neozbiljni skroz. Previse srednjih ,malo basa,jeftinoca !
  3. Tacno ! Sve lep pise,samo ja uvek brzam i na kraju odradim po svome.ko mi je kriv kad sam nestrpljiv.
  4. Hvala svima koji su mi pomagali (hteli a pomognu ili samo citali postove).Uspeo sam ! Greska je bila u tome sto sam u podesavanjuu foobaru u poljima listen on i remote IP upisivao moju IP adresu a trebao sam ostaviti sve nule.
  5. Sve sam odradio ponovo ,deinstalirao i instalirao .Mozda je do telefona ?Da li neko moze (i hoce) korak po korak da mi pokaze kako je kod sebe namestio.Nisam uopste laik za kompjutere ali mi apsolutno nije jasno sta se ovde dogadja.
  6. IP je ok,Firewall ni ne koristim.MAda sam i to pregledao sada.Apsolutno ne znam koji mu je klinac.
  7. Jesam,instalirao sam. Ali kad ga pustim sam da trazi on kaze doslovce :''cannot determine your IP or can't find any server with the default settings .Please write your IP here and change the port number if it's set to a different number in foobar2000''. Da udjem u podesavanja rutera,apsolutno mi nije jasno.Da ukucam IP adresu rutera,PC-ja ili telefona.Koliko se ja razumem treba ukucati IP od PC-ja. Hvala na strpljenju.
  8. Pa nekoliko,a poslednjeg bas Foobar2000controller.stalno mi na aplikaciji izbaci ''can't connect with specified IP and port''. U foobaru sam u listen i u remote IP ubacio 192.168.1.2 (moju PC IP adresu),port 8888 u credentials ubacio tacan username i password,kliknuo na start server - kaze '' foobar2000 controller is properly installed'' Gde gresim ?
  9. Nema shanse da mi proradi nijedan remote control app za foobar na androidu.Moze li mi neko pomoci ? Hvala !
  10. Arcus Diabolo 80 / 120 W - vrede li sta ? Ako ste voljni predlozite mi jos neke solidne zvucnike do 100 E.Hvala unapred !
  11. Izvinjavam se ako ispadam glup u drushtvu ali ne znam kako da u skinu DarkOne v4.0 namestim da u playlisti namestim da background bude slika izvodjaca (ili bilo koja druga pozadina).Vide se samo naslovi pesama i eventualno u uglu album cover.Sta treba da odradim da bi skin bio kao kod,recimo gosn. digitaL-a (video sam da u podforumu ''sta se slusa'' ima isti taj skin.Hvala unapred !
  12. Mmmm,Mission,mnogi su mi ih hvalili,voleo bih podnostojece ali nije pod obavezno.Razmotricu savet ozbiljno.Hvala lepo !
×
×
  • Create New...