Jump to content


zenja

Članovi
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zenja

  1. Malo kasnim sa odgovorom. Da ,mislim na predzadnji model MA silver 6. Eto ja volim otvoren zvuk sa puno detalja. Sad,sta pravi sterilan zvuk u sistemu,neznam. Takodje kolega ima i Sindrica od 1200 eu,30 vati na modifikovanog NAD 542 i veruj neprimetih nista od suvoce,osim da je bilo lepota za slusanje. Sve je relativno i ,eto,opet ona stara poslovica. Koliko para toliko muzike. Interesantno da kada sam slusao na marantza primetih da zvuk prija sa mnogo detalja u srednjem podruciju. Napominjem da je soba velika i da su kutije dobro punile zvukom. Nepreporucujem ih za sobe manje od 20 m kvadratnih. Barem kod mene su imale malo prenaglasen bas.
  2. Ako imas priliku i ako naravno imas para,poslusaj monitor audio s6. Ja sam se iznenadio,naravno na marantzima. Pozdrav.
  3. Ajd nesto da prozborim. Evo,ja nisam trgovac. Imam rotel rb-06 i rc-06 sa 500 damping faktorom,ko zna cemu to sluzi zna sta pisem. Slusam na dynaudio zvucnike. Od svih,imah mnogo,pojacala ovo je u ovoj kategoriji jako lepo. Inace volim srednje podrucije u zvuku.,da mi lepo na basu odvoji zvuk zice bas gitare i kretanje prstiju po njoj to kazem zato sto,ako je na basu zamucen zvuk nista od uzivanja u zvuku itd menjao bi rotela SAMO za lampasa i to dobrog. Imah i lose zvucecih lampasa . Voleo bih da se vise prica o zvuku uredjaja. Vise se potrosi pisanja na pljuvacinu. Ako je neko trgovac mozda mu i nije verovati,ali,zato smo tu da procitamo i razmislimo. Nepostoji savrsen zvuk,a ovo je hobi za ceo zivot. Pozdravljam sve forumase.
  4. Kupi kimber zvucnicke kablove i eto visokih
  5. Skidajte muziku u FLAC formatu i rezite na AUDIO verbatim diskove. Nikako na obicne CD - ove !!! Razlika je oooooogromna. To je samo za one koji nepreferiraju originale,mada sam slusao kod mene Mighty Sam McClain . Placen je 70 eu pa nisam primetio nista sto bi me navelo da stalno kupujem originale.
  6. Hvala ! Nikada nisam bio zadovoljniji sa zvukom.
  7. Dodati lap kablovi 2 ipo kvadrata sa sonarqueat konektorima
  8. Ti si covece vec u buducnosti.
  9. Bogami zjb nauka ovaj hi fi
  10. Nisam strucnjak,ni blizu,ali sam citao u jednom casopisu ,mislim da je bio what hi fi,da su dva iskusna audiofila vezanih ociju slusali 3 sistema i oni su komentarisali da svaki zvuci drugacije,a nisu znali da je bio isti sistem samo na drugim policama. Jedna je bila od drveta,druga od stakla i treca mermerna. najlosija je bila drvena,po njima pa staklo pa mermer.
  11. Nisam ga cuo kod sebe,a radi se o nekom kompresionom modelu ,bookshelf. Teziti ka savrsenstvu je slabost hi fi entuzijasta. Surokvl, u pravu si.
  12. ah , neznam sta da kazem,drug prodaje linn kutije pa se zalecem,a ustvari glup potez. Skinucu sa oglasa.
  13. Vidim da nemogu slike velikog formata,sto bi rekli. Mislio sam da automatski prebacuje u 512 kb koliko je dozvoljeno.
  14. Nesto mi neide postavljanje slika.
  15. Napominjem da volim da se druzim sa dobrim srednjim podrucijem u zvuku,nebezim ni od disko muzike,a ova kombinacija sve to pruza.
  16. Prvi put se " druzim " sa firmom Rotel i posto sam imao sve i svasta ,od lampi pa da nenabrajam , zatecen sam zvukom. Ne samo ja nego i moji prijatelji. Otvoreno,odvojeno,prostorno sa SEizmickim basom kojeg ima samo kada ga ima i na snimku. Svaki CD zvuci drugacije i zvuk je oziveo i postao zanimljiv. Naime,nekazemda je bolje od 2a3 kojeg sam takodje slusao,ali svaki zvuk koji je dobro uklopljen nosi svoju car.
  17. Napomena-HI FI polica je u planu,a uredjaji su na polici koja je rucni rad.,pa........
  18. Prostorija,hmmm...nije ideala,a slike cu staviti. Damping faktor je za dynaudio jako vazan,naime to sam imao cast da dobijem besplatan savet od jednog coveka iz Beograda. On ima pojacalo od 800 dpf i kaze tek onda je bas bio onaj pravi.
  19. Pozdrav forumasima! Najzad i ja sklopih sistem po mom ukusu. CD plejer Marantz 6003 Dynaudio-24 w 75 i d 28 af-podnostojeca kutija-rucni rad uz puno truda i ulaganja Snagas Rotel RB 06-damping faktor 500 na 8 oma Predpojacalo Rotel Rc 06 Kimber 8 tc. Ako nekoga zanima tema je pokrenuta.
×
×
  • Create New...