Jump to content


zenja

Članovi
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About zenja

  • Birthday 01/01/1967

Profile Information

  • Gender
    Male

zenja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Malo kasnim sa odgovorom. Da ,mislim na predzadnji model MA silver 6. Eto ja volim otvoren zvuk sa puno detalja. Sad,sta pravi sterilan zvuk u sistemu,neznam. Takodje kolega ima i Sindrica od 1200 eu,30 vati na modifikovanog NAD 542 i veruj neprimetih nista od suvoce,osim da je bilo lepota za slusanje. Sve je relativno i ,eto,opet ona stara poslovica. Koliko para toliko muzike. Interesantno da kada sam slusao na marantza primetih da zvuk prija sa mnogo detalja u srednjem podruciju. Napominjem da je soba velika i da su kutije dobro punile zvukom. Nepreporucujem ih za sobe manje od 20 m kvadratnih. Barem kod mene su imale malo prenaglasen bas.
  2. Ako imas priliku i ako naravno imas para,poslusaj monitor audio s6. Ja sam se iznenadio,naravno na marantzima. Pozdrav.
  3. Ajd nesto da prozborim. Evo,ja nisam trgovac. Imam rotel rb-06 i rc-06 sa 500 damping faktorom,ko zna cemu to sluzi zna sta pisem. Slusam na dynaudio zvucnike. Od svih,imah mnogo,pojacala ovo je u ovoj kategoriji jako lepo. Inace volim srednje podrucije u zvuku.,da mi lepo na basu odvoji zvuk zice bas gitare i kretanje prstiju po njoj to kazem zato sto,ako je na basu zamucen zvuk nista od uzivanja u zvuku itd menjao bi rotela SAMO za lampasa i to dobrog. Imah i lose zvucecih lampasa . Voleo bih da se vise prica o zvuku uredjaja. Vise se potrosi pisanja na pljuvacinu. Ako je neko trgovac mozda mu i nije verovati,ali,zato smo tu da procitamo i razmislimo. Nepostoji savrsen zvuk,a ovo je hobi za ceo zivot. Pozdravljam sve forumase.
  4. Kupi kimber zvucnicke kablove i eto visokih
  5. Skidajte muziku u FLAC formatu i rezite na AUDIO verbatim diskove. Nikako na obicne CD - ove !!! Razlika je oooooogromna. To je samo za one koji nepreferiraju originale,mada sam slusao kod mene Mighty Sam McClain . Placen je 70 eu pa nisam primetio nista sto bi me navelo da stalno kupujem originale.
  6. Hvala ! Nikada nisam bio zadovoljniji sa zvukom.
  7. Dodati lap kablovi 2 ipo kvadrata sa sonarqueat konektorima
  8. Ti si covece vec u buducnosti.
  9. Bogami zjb nauka ovaj hi fi
  10. Nisam strucnjak,ni blizu,ali sam citao u jednom casopisu ,mislim da je bio what hi fi,da su dva iskusna audiofila vezanih ociju slusali 3 sistema i oni su komentarisali da svaki zvuci drugacije,a nisu znali da je bio isti sistem samo na drugim policama. Jedna je bila od drveta,druga od stakla i treca mermerna. najlosija je bila drvena,po njima pa staklo pa mermer.
  11. Nisam ga cuo kod sebe,a radi se o nekom kompresionom modelu ,bookshelf. Teziti ka savrsenstvu je slabost hi fi entuzijasta. Surokvl, u pravu si.
  12. ah , neznam sta da kazem,drug prodaje linn kutije pa se zalecem,a ustvari glup potez. Skinucu sa oglasa.
×
×
  • Create New...