Jump to content


Srdan

Članovi
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Srdan

  1. Moj glas ide KEF-u al ako mozes ipak da zaobidjes C5.
  2. Citam i neverujem! Bacivsi pogled na postavljeni link, ne mogu a da ne prokomentarisem bezobrazluk g.Stone_Colda. Reci te mi: Jel ovo ja umisljam i dal je moguce da je toliko drzak, da bez izvinjenja za predhodnu prevaru i bez pardona on ponovo pokusava da osisa jos jednog kolegu? Ne znam kao vama, al po meni ovo nije normalno ponasanje!?
  3. Da znas i da hocu! Na kojoj si ti Ljubo mrezi?
  4. Ovde bi trgovci hteli preko noci da se obogate na marzama od 200, 300, ...pa cak i 600 posto i onda se ekonomisti cude zasto toliki procenat sive ekonomije. Tgovci su alavi i zinulo im dupe, umesto da smanje marze i robu prodaju po bar malo razumnijim cenama, oni ce ako treba nesto prodavati i pet godina a cenu ni uludilu nece spustiti! Zato se sve i svasta svercuje iz Madjarske i zato Madjarska ekonomija cveta, dok nasa napacena Srbija meri procente sivog trzista, a sve to moze da zahvali gospodi alavim trgovcima! Da zivim recimo u Subotici, ni hleb ne bi kupovao ovde...
  5. U MTS telekomu Samsung S4 platis 48.000 i jos 4000 mesecno i tako dve godine, a telefon kad istekne 2 godine ne otkljucavaju! Ja danas pito! Kao: ''Oni to ne rade''! Pa ko radi u p.... m....!?
  6. Ne! Bas S4 maxi! Svuda po EU je ta cena, na dalekom istoku je jos jeftiniji! Sad su u EU velika novogodisnja snizenja i stvarno se moze lepo pazariti, da sad idem tamo sigurno bi ga kupio, a na granici..sta..kutija malo veca od kutije sibica!
  7. Upravo tako! Evo jedan konkretan primer: Razmisljam sebe da pocastim novim telefonom i bacio sam oko na Samsung S4, telefon obicno kupujem free bez ikakvih ugovornih obaveza ali sam ipak svratio do telekoma. U MTS-u mu je cena 48.000 din plus svaki mesec po 4.000 dinara i tako dve godine, bez ugovora ga cini mi se ni ne prodaju! Po ovdasnjim prodavnicama cena mu se krece od 500 do cak 880 evra! A taj isti telefon na zapadu kosta u slobodnoj ponudi bez ugovora 280 evra! Sad mi vi recite ko je ovde lud? Otprilike zna se ko je lud, ali ovi u MTS su izgleda najpametniji, ljudi imaju smisla za humor prave su Å¡aljivdzije! Mozete misliti da u MTS-u daju telefon na 24 meseca uz mesecnu pretplatu za 4.000 dinara plus u startu da ga platis 48.000 dinara isto koliko bi ga platio otkljucanog u prodavnici gde je najjeftiniji, o ljubaznosti necemo ovaj put! Strasno! DA BOG DA IH PRIVATIZOVALI ! A sto se tice hi-fi kod nas, ne retko se desava da se prodaju stari modeli sa top cenama dok su na zapadu odavno rasprodati i zaboravili na njih posto su pristigli novi modeli! Eh..de je zapad, a de smo mi...?
  8. Milose, razumem tvoj stav, ali ako je nesto bilo 37000 pa letos spusteno na 26000, a sad na popustu 41000 sa navodnih 51000..e to je onda poso za trzisnu inspekciju! Pa dokle vise da nas trgovci pljackaju i vuku za nos?
  9. Ja moju maÄkicu hranim samo zivim mesom bez kostiju, dok joj je krzno predivno i gusto.
  10. Ti se sa ovom recenicom prestavljas kao neki veliki znalac, a ja mislim da si najobicnija neznalica kome je kombinacija pioneer+jvc=vrh-extra-mega-giga. Edit Chowek: odmor dve nedelje zbog vređanja.
  11. A pa to..pa da! Ali ne troluju samo moju temu vec po celom forumu troluju sto je najstrasnije. Pozdrav Ljubo!
  12. Bilo bi pozeljno da ih cak i pojedinacne komponente poseduju a ne samo stalci!
  13. Kakvi su danasnji muzicari i kakav im je sluh, ja kao neko ko nije muzicar na kilometar mogu da procenim kad falsiraju a kad ne! Sto se tice DMagica, brojni casopisi su ga nahvalili kao i presone koje nesto znace u svetu hi-fi, al ako vi kazete da nevalja onda je verovatno to tako...
  14. G. Ljubisa, sta treba da znaci ovaj komentar?
  15. Izvini, ali meni sistem koji trenutno sklapam nece biti prvi..a koliko mogu da primetim, citajuci forum, znam mnogo vise o hifi od bar 50% clanova foruma samozvanih ''strucnjaka''. To sto sam prilikom uclanjenja na forum bio kulturan i skroman, ne znaci da sam ne znalica, a i islo se i u neke skole dabome!
  16. Da nisi i ti jedan od povredjenih vlasnika pioneera i jbl-a?
  17. Ne sekiraj se i nije tacno da nisi dobro dosao, a ja sam zadnji koji ima razlog da te ''voza'', ja samo iznosim svoje misljenje i iskustva o poneru i jbl-u.
  18. Da, sigurno! Pre bi reko da je obrnuto! Ako neki zvucnici ne mogu da zadaju ''bas tajson udarac'' onda su to JBL.
  19. Hajde sad razmisli malo zdravorazumski?! Zasto su oglasi prepuni bas JBL-ovih zvucnika?
  20. E' pa sad tu ima jedna mala zackoljica! Ako budes sve te zvucnike uparivao sa pioneerom onda ti je tako sve jedno koje ces da odaberes, sa pioneerom svi ce zvucati podjednako lose.
  21. Malo konfuzno pisete, pa nisam bas najbolje shvatio! Jel MF dac vec ''skutijan'' ili se kupuje samo elektronika pa se naknadno skutijava?
×
×
  • Create New...