Jump to content


misskea

Novi članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

632 profile views

misskea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hvala na odgovorima.Sada sam u vremenskom tesnacu ali cu probati svaku ponudjenu opciju.
  2. Pozdrav, slusam muziku na nekoliko kombinacija audio komponenti,tacnije 4.Tacnije imam 4 izlazna pojacala i 3 predpojacala za moj dzep i moj ukus.Ima ogromnu zbirku muzike za moj ukus na cd-u sto kupljeno sto sam ja paravio u Mp3 formatu.Medjutim bez obzira da li je original ili nije 70% ih je za baciti ne prepoznaje ih ni kopjuter ni pleyer.Stoga sam sve prebacio na hard diskove i slusam ih preko komjutera.Imam M-audio zvucnu karticu.Problem mi je da se cuje zujanje u zvucnicima bez obzira koju kombinaciju koristim iz sistema kada je na monitoru belo ili pretezno belo.Kada nabacim nesto na monitor sto je tamno nema zujanja,Znaci kao belo zujanje.Ne znam sta je uzrok.Davno su mi nesto pricali o tome ali ne znam resenje.Da li moze to da se odstrani ili da ostavim tako?Napominjem kad pustam muziku to se ne cuje samo kada ne putam muziku kada je tisina i kako pojacavam tisinu ona se pojacava.
  3. Hvala svima na savetima,moracu ozbiljno da razmislim pre nego sto uzmem nesto.
  4. Da video sam ih i na KP i bas sam razmisljao da odem jer mi je nekih 70km daleko pa da ih poslusam sa mojim sistemom ali sada sam bolje pogledao fotografije i stvarno kao da bass jedinica nije original. Verovatno ih ima vise i kod nas samo nisu na prodaju.Trazicu nesto drugo neki drugi brend .U svakom slucaju hvala na savetima.
  5. Hvala,meni se cini da je Heybrook na ovim prostorima dosta nepoznat ali i sire jer skoro nema nista o njemu na internetu izuzev nekoliko misljenja nekih inostranih forumasa ali su one pozitivne. Ma jo dosta poznat ali sada ima sasvim nove modele i dosta skuplje.Jedan jako stariji audiofil mi je rekao: novi od Ma vrede samo oni iznad 2000€ jer jeftiniji ne vrede nista i zato bolje neki vintage oni su sigurno bolji.I igrom slucaja ove modele nije slusao pa nije znao nista reci.E pa zato trazim neki zvucnik koji ima nesto slican ton kao vintage B&W jer sam onomad slusao neke njegove modele a i imao sam jedan njihov model.A mozda ima i drugih slicnih od engleza.Znam sve marke koji se proizvode u Engleskoj ali ih nisam slusao jer nisam imao prilike cuti ih.
  6. Pozdrav, da li je neko slusao Heybrook sextet i Monitor audio silver RS6?Interesuje me misljenje o zvuku,koji je vise engleskiji? Da li su ovi zvucnici iste kategorije po kvalitetu i zvuku?Pristalica sam engleskog zvuka sa jasno izrazenin i finim basom ne preterano nametljivim da se prilikom slusanja oseti toplina zvuka.Nesto kao zvuk B&W zvucnika iz osamdesetih godina. Jesu li ovi zvucnici takvi,koja je preporuka ako je neko imao priliku da ih cuje.
  7. Sta preporucujete za David Hafler DH220 izlazno pojacalo od Engleskih zvucnika,podnostojecih?Hafler jacine 2x110w sinusa.Budzet od 500-800€.Trazio sam nesto po ovome na forumima ali nisam nista nasao.
  8. misskea

    Full-range

    Da li neko zna gde se mogu kupiti Fostex Fe 206en?Znam za Madisound i ima ga i u Madjarskoj ali kod nas ne znam.
×
×
  • Create New...