Jump to content


Violator

Novi članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

445 profile views

Violator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Drustvo zdravo, Treba mi savet iskusnih vinil usera. Sticajem cudnih i definitivno srecnih okolnosti postao sam vlasnik gotovo novog i malo rabljenog Project 6perspex gramofona. Gramofon je stigao sa svom kompletnom i pratecom ambalazom i priborom ali bez zvucnice. Pogadjate, treba mi neka adekvatno dobra glava, a nadam se ne toliko skupa. Rucka koja je montirana na gramofonu je Project 9cc evolution tj njihova ako sam dobro video najbolja rucica. U paketu je stigla sa cak cetiri kontra tega papredpostavljm da izbor zvucnice sto se tehnikalija tice nece biti problem. Medjutim, sta je to sto bi se zvucno uklopilo u celu pricu? Kontaktirao sam distributera i saznao da se moj gramofon isporucujie u takozvanoj super pack varijanti sa Ortofon Valencija zvucnicom koja tako u paketu kosta oko 500 evra dok kada se uzima posebno cena se krece I do 900 evropskih monetarnih jedinica. Imajuci u vidu da mi je doticna ponudjena po pristupcnioj ceni, nizoj od spomenue, razmisljam da je uzmem ali se pitam ima li sta bolje? To isto pitam I vas, ima li sta za te pare bolje? Jednako dobro, jeftinije? Ako neko ima iskustva molio buh da ih podeli sa mnom Hvala u napred.
  2. Za svaku preporuku, ako volite Depeche, u organizaciji zvanicnog fankluba i Leile
  3. jos samo da dodam da sam od g-dina Aleksandra75 dobio dve ploce Count Basieja. Hvala na lepom poklonu
  4. Muzika koja me zanima je uglavnom elektronska iz 80tih, alternativa, grunge... volim i hard bop jazz i klasiku. Aviano 6-Marantz sve to podnosi prilicno dobro.
  5. Moji favoriti bi bili Marantz 6005 i Rotel RA10, pa onda NAD 316. CA ipak ne.
  6. Kao sto rece Aleksandar75 Imam MS Aviano 6 zvucike, Marantz PM6004, Pro-Ject Debut. A sto ne razmotris Marantz PM6005, novu generaciju... nesto je skuplji od 6004 ali je ipak nova generacija. Kada sam kupovao pojacalo i zvucnike jedna od opcija je bila Zensor 1-CA Azur 550, nije me bas impresionirala. Mnogo bolje je zucalala kombinacija Tannoy DC6-CA Azur 550, ali je bila dosta skuplja. Kasnije sam se ipak opredelio za Maurdant short-Marantz, jer su mi mnogo vise odgovarali podnostojeci zvucnici. I realno Marantzovo pojacalo bolje zvuci od CA... za NAD mislim da treba da probas nisam imao prilike da ga cujem. Uzmi u obzir i Rotel RA-10! Na Marantzu phono sekcija nije sjajna, sa kupovinom odvojenog preamp-a za gramofon dobijas znacajno bolji zvuk. Ali to koliko kapiram vec imas. U semi Marantz 6004-Carbon Debut-Phono box S-MS Avaino6 dobijas kvalitetan zvuk. Da sam na tvom mestu spakovao bih Dali zvucnike i poneo sa sobom da isprobam razna pojacala. Bas me zanima za koje ces da se odlucis PS Koje pojacalo trenutno koristis?
  7. Super je sto postoje alternativni bendovi kao sto su Zaklana celjad! Kamo srece da zivimo u zemlji gde se takvima poklanje vise paznje, a ne main stream mulju cije je olicenje Djoka. Mislim da bi se moj sistem istog momenta pokvario kada bi se zavrteo Balasevic Ali dobro o ukusima se ne raspravlja, mada je greota dati tolike pare za neke tamo komponente, pa da vam D mol cepa usi.
  8. Depeche Mode party No.2 powered by registered fanclub Reach out Serbia 25.10.2013. Blue moon, Zmaj Jovina 4, od 22.00 Dobro dosli
  9. Hvala svima na dobrodoslici Nisam jos uvek siguran kako forum funkcionise, ali nadam se da cu uskoro shvatiti sve. Sistem koji posedujem je sledeci: Marantz integrisano pojacalo PM6004, Marantz CD6004 plejer, MS Aviano 6 zvucnici, Pro-ject carbon debut gramofon sa Phono box S pojacalom. Muzika koja me zanima je uglavnom elektronska iz 80tih, volim jos new wave, synth pop, alternativu, grunge... Volim i hard bop jazz i klasicnu muziku (posebno Baha). Prilicno sirok muzicki opseg priznacete... Kolekcionar sam ploca i diskova. Ploca imam oko 70, a diskova oko 400 (ovde racunam samo originalna izdanja). Nadam se da me ovo sve kvalifikuje za clana vaseg cenjenog foruma Od opreme u skorijoj buducnosti planiram da nabavim prenosivi DAC, neki univerzalni plejer koji vrti SACD, BR, DVD i neke dobre sluske. Pregledom clanova, kapiram da neke od vas poznajem i van foruma, net-a, FB-a i sl. Jos jednom, Pozdrav
  10. Evo ja sam taj novi clan. Gos-n Simi zelim da kazem da sam veoma zadovoljan gramofonskim pojacalom (definitivno ga necu menjati za DAC), a gos-n AleksandruO. zelim da sto pre doda gramofon u svoj sistem. PS ako neko voli Depeche Mode pozivam ga da se uclani u zvanicni fanklub: Reach out Serbia za vise informacija [email protected] Pozdrav i hvala sto ste me primili!
×
×
  • Create New...