Jump to content


Pedro

Članovi
  • Posts

    297
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pedro

  1. Nie ti losa otluka i aj imam maranca doduse malo jaceg i mislim da vces biti zadovoljan!!! Pozrav!!!
  2. Kako to LED kaska za Plasmom kad je ocigledno da ej bolji od nje????
  3. Jase trudim Vox kolko mogu i mislim da sam dosta napredovo ot kako sam na forumu a dosta sam toga i naucio!!! A trudicu se i dalje!!! Ti me bar razumes,,,ova horda koa stalno mene napada napadala ej i tebe na temi mini-linia!!!! Jednostavno nemogu da svate da postoi neko koe drugaci i drugacie razmislja!!!! Pozrav!!!
  4. Pa to aj celo vreme pricam!!! Ultravox bices mi priatelj dobro si primetio!!!! (y) Ovi sto mi naj vise spamaju postove su me bar deset puta a tako su oni rakli blokirali, bas me cudi kako onda ta njihova blokada funcionise???? Ocgledno da ej problem u blokadama u njiovim glavama!!! Tolko!!!
  5. Jednostavno receno DAK na video resiveru nie ni za ....!!!! Kupi pravo stereo pojacalo i DAK i zavrsi pricu!!! Tolko!!!
  6. A el ti mene nisi ono blokiro da se nebi nerviro????
  7. Citau ci ovaj forum vec neko vreme i zumirauci desavanja sa sajma resio sam da ipak zadrzim laptop ko izvor i da nekupim pleer!!!! U to ste me i vi sami dosta ubdeili posto pleeri ne mog da se nadograđuju i vremenom nove formate ne ce citati!!!! Zato sam resio da nekupim pleer vec da odem krak dalje i da nabavim DAK!!! Imam dve ponude u razmatranju a toe NADOV i jedan engleski CAMRIDGOV tu su slicni cena pa cu jos videti, negde sam vec procito da dakovi nemorau da se kupuju bas novi posto kod njih nepostoi transport i stvari su veoma jednostavne ili radi ili neradi, tako da cu naj verovatnie kupiti polovan CAMBRDG ili nov NAD!!! Tolko!!!!
  8. Ajde ti napisi nesto u tvojoj temi ili ovoj temi o DAKu i Resiveru a ne samo da pisete o Perdu????
  9. Ala pljuete po Daensu to ej strasno!!!! El se to takmicite ko zna bolje????
  10. Nerazumem???? Sta ima tebe ko da pravi budalom????
  11. Sat sam u 4audiu gledao naka nadova pojacala i ona u sebi imau integrisan dak pa pogleaj i ti to bi mozda resilo problem!!!!
  12. Ma mozes al nedobias nista tako nikaki kvalitet i poboljsanje u zvuku ako između laptopa i pojacala nestavis dak!!!!
  13. A zasto onda ovi sa naj skupljim sistemima stalno nesto menjaju i nikad nisu zadovoljni??? Asa ovim drugim sto si napiso nebi komentariso!!!! Tolko!!!!
  14. Pa treba ili dak ako slusas sa koputera ili neki dobar pleer!!! Ako uzmes pleer onda ti netreba dak!!!!
  15. Bes ljutnje a vređas!!!!???? Vidim da nista nisi svatio sto sam napiso al sto pre budes svatio bi ce tebi bolje!!! Ne sekiraj se ti za mene meni ej mozak radi 24 casa na sat !!!!
  16. Neee!!!! Raka ej vodena a primer je plastican; on nie stvarno plastican to se samo tako kaze!!!!
  17. E svasta i stavljau u ta piva!!!! Med, krusku, gunju???? Da su jos stavili i bademe pa da bude pravo pivo za inpontentne!!!! Francusi!!!!
  18. Kolko vidi ovde na sajmu a i citam sta drugi pisu, svatio sam da nie u ovom sportu dovoljno imati samo pare kolko vidim mozes utuci u sistem i 20000 iljada evra ali to ne znaci dace sistem bolje svirati grubo receno ot neke mini-linie!!!!! Ocu da kazem da sistem od par stotina evra moze bolje svirati ot onog ot par iljada pot uslovom da su ostale koponente dobro usklađene i odabrane, er u protivnom i sistem mnoooogo skup moze da zvuci jako jako lose!!!!! El sam upravu oko toga????
  19. El zna neko kao je sat bip-ovo pivo??? El se jos proizvodi i el dobro kao nekad???? Al smo ga nekad cepali nie mogo ni jedan 29 novembar da prođe bez bipa!!!!!
  20. El se ti neslazes sa tim???? I aj mislim da je pleer naj vazni deo sistema!!!! Evo ti jedan plastican primer; Ako ej reka na svom izvoru zagađena ni ceo tok do samog usca nece biti cist moze biti samo zagađenii!!!! Nadam se da razumes stae pisac teo da kaze??? Tolko!!!!111
  21. Ljubi svaka cast za saam vidim da ej bio otlican samo tako nastavi!!!! Pozrav!!!
  22. Aaaaa...maiko moa mila!!!! Necu vise nista pitati!!!!!
×
×
  • Create New...