Jump to content


FreeDoom

Novi članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Nerad i Uživanje

Recent Profile Visitors

572 profile views

FreeDoom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Želim da postavim zvučnik težine 15kg ravnih ivica, na zid. Zvučnik nije predviđen za kačenje u smislu da na sebi ima neku opciju za to, a ja ga svakako ne bih bušio i sl. Trebalo bi da stoji što više i da bude nakošen na dole pod blažim uglom. Dimenzije zvučnika su: 375 x 238 x 183 mm Da li neko ima iskustva sa ovim nosačima: http://tvnosaci.com/product/ulysses-zidni-nosaci-za-zvucnike/ Nisam ih još video uživo, ali na sličici deluju pomalo.. neadekvatno, mada prodavac kaže da je nosač provereno pouzdan. Može i neki drugi konkretan predlog.
  2. Ah, ne brinem ja za stoNa. Okruženje mu je priliÄno uteÅ¡no.
  3. Da priÄa ne bi ostala nezaokružena. Udomljen je Hitachi. Servis i refresh by Ston_Cold. MaÅ¡ina u pogonu sa pozajmljenim JBL L19. Hvala uÄesnicima na komentarima i saradnji.
  4. Da, jasno. Mislio sam na situaciju ako se po nabavci a i uopÅ¡te, ustanovi potreba za ovim ili onim servisom, da li je to problem s obzirom na starost oba ureÄ‘aja, ne znam, problem sa delovima itd. Ali ok.. Evo, doÅ¡ao mi je tjuner Hitachi FT 440, proban kod komÅ¡ije juÄe popodne. Radi, ali će mu biti potreban pregled i odreÄ‘ene intervencije rekao bih.
  5. Mislite da nekad brdo elektronike može da bude problem za eventualno održavanje a takoÄ‘e i stara mehanika, pa sad zavisi od stanja i sreće. Jel? Imate li info kolika je to problematika u vezi oba pojaÄala, u vezi delova i uopÅ¡te mogućnosti popravke u sluÄaju da je neophodno. Ovo može da mi presudi oko izbora. Oko zvuÄnika stoji da će biti sexa.. ali kao Å¡to dvv reÄe, Å¡ta je tu je. .. i hvala na odgovorima.
  6. Ako smem da se prikljuÄim, da ne otvaram novu temu Pratim KP u potrazi sa opremom - krećem od nule. Pazario bih pojaÄlo i dvoumim se izmeÄ‘u ova dva: Hitachi HA-7700 i Dual CV 441 RC Ako može neki komentar - savet, imajući u vidu održavanje, nabavku adekvatnih kutija (manji bookshelf), prostor itd. Hitachi. Davno sam imao neki Hitachi stub CD, DEK, PojaÄalo, Gramofon, i to je radilo zaÄuÄ‘ujuće dobro iako je bila plastika u pitanju. Ali sve je radilo jako, jako dobro. Uglavnom su se sluÅ¡ale kasete i ploÄe. Ne sećam se modela. Kasnije sam sluÅ¡ao razne sisteme, ne baÅ¡ skupe ali solidne, i ovaj stubić mi je uvek bio zvuÄno klasa i mogao je da parira objektivno tehniÄki boljim ureÄ‘ajima. Možda sam istripovao da mi se Hitachi sviÄ‘a na osnovu samo tog davnog iskustva. E posle kako su krenuli raÄunari sve se srozalo, te sam odluÄio da se vratim nekom lepÅ¡em sluÅ¡anju muzike. Ovaj Dual deluje kao dobro pojaÄalce. Izvor je PC a biće i sve ostalo kada se nabavi, DAC i Tjuner u nabavci. ZvuÄnike nemam. Prostor je stan-soba od 16m2 Muzika-sve. JaÄina sluÅ¡anja srednja/tiÅ¡a. Pozzdrav
  7. Pozdrav svim Älanovima foruma Ima već dosta vremena kako sam prodao neki sistemÄić koji sam imao i sada je vreme da se neÅ¡to sklopi. Na forum, koji povremeno pratim već dugo, sam se uÄlanio kako bi se savetovao sa Älanovima o opremi, kao i da bi eventualno uÄestvovao u ostalim diskusijama o muzici i tehnici. Od muzike sluÅ¡am sve, zavisi kako mi doÄ‘e.
×
×
  • Create New...