Jump to content


donmarko

Novi članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

donmarko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da li se slusalice beyerdynamic dtx 910 mogu povezati na ps3, ako mogu sta mi treba za povezivanje ? Hvala unapred.
  2. Ne verujem hvala , mora izgleda da bude izabran radio ili muzika , kada si u podesavanjima onda nece da se gasi. Hvala jos jednom !
  3. Imam problem sa ovim uredjajem http://www.winwin.rs/auto-moto-oprema/auto-tehnika/auto-cd-mp3-plejeri/auto-player-pioneer-deh-1500ub-usb-cd-aux-4x50w-1170924.html . Ne znam sta sve nisam probao, da li mi neko moze reci kako da iskljucim ovaj uredjaj (da se ekran iskljuci). Verovatno je do nekih podesavanja , upustvo je haos. Hvala unapred.
  4. Bice da je do mene tj. mojih usiju kao sto je Ivan i Aleksandar rekao, sa slusalicama je sve u redu nije da smeta toliko naviknucu se.
  5. Nema ljutnje ja sam pogresio, Ivane moguce da je to. Izvinjavam se jos jednom, hvala svima jeste malo glupo pitanje, ali stvarno mi bilo cudno.
  6. Mislio sam da desna slusalica ne pokriva celo uho kao leva, imam osecaj kao da ne lezi dobro kao leva (ne pokriva celo uho).
  7. Imam ove slusalice http://europe.beyerdynamic.com/shop/dtx-910.html, interesuje me da li je normalno da leva slusalica pokriva celo uho , dok desna slusalica mali deo uha ne pokriva(nije toliko strasno).Znam da je glupo pitanje, ali da pitam da li je to zato sto su otvorene slusalice ? Sa zvukom sam zadovoljan i nisam primetio razliku (jednako se cuje i leva i desna strana slusalice). Hvala unapred.
×
×
  • Create New...