Jump to content


DayWalker

Članovi
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DayWalker

  1. Mora li novo? http://www.kupujemprodajem.com/Arcam-rDac-14073070-oglas.htm?filter_id=151112 Garancija ako ti zatreba ni sa e-bay neces se usreciti. Ako mora novo onda kupi u Srbiji ako nista drugo bar zbog garancije.
  2. Ja sam par puta pitao vise reda radi da pozajmim od prodavca uredjaj na probu, gledalli su me kao budalu i bili su u pravu sad kad razmislim hladne glave. Tebe su ti prodavci koji su ti davali robu na probu ili poznavali ili im j debeeelo gorelo da robu prodaju pa su skidali gace do clanaka. Zamisisli sad da me neko pita da odnesem svoje kutije onako bez obaveze tri ulice dalje na probu pa ako mu se ne svidjaju, onda nista. Pa bre, oterao bi ga u PMaterinu... GDE si ti video kod distributera popust od 50% za neki uredjaj sem u One HiFi? Vox nema, 4Audio nema, AV Impuls nema, Audiophile nema, Korato nema..... Roba koja se ne prodaje a ne prodaje se jer je niko nece ide na 50% to je valjda jasno? E sad, ZASTO je niko nece, o tome mozemo da diskutujemo. Meni pada na pamet da za iste pare ima bolje. Sta ti mislis? p.s. ako ti znas da se po domacim radnjama nesto nudi za 50% moliom te javi na privatne poruke. Na sajtovima nema takvih informacija.
  3. Ako neces da kupis molim te posalji meni poruku sa kontaktom, ja hocu! Nisam ljubitelj vinila ali ovo se ne propusta! Mene ako pitas, najdobronamernije ti kazem KUPUJ!
  4. Ja sam jednom vec negde komentarisao ali evo ponovicu - VRLO mi je cudna situacija da bilo koji distributer prodaje aktuelan model bilo cega za 50% cene sto je mozda i ispod nabavne! Najcesce sto u tim trenucima pomislim je da je roba ili sa nekom manom ili jednostavno se iz nekog razloga toliko lose prodaje da prodavac nema drugi nacin da se vadi iz bule nego da prepolovi cenu. Mislim da uje takav tip proizvoda takvim nastupom trajno osakacen i da niko nikad vise iko i alo prati zbivanja na trzistu nece to kupiti po punoj ceni. Slicnu stvar One HiFi pravi i sa Sonus Faber. Zamisli kako ljudima koji su juce kupili neki SF za recimo 10000 evra sada rastu magarece usi kada ti isti zvucnici mogu da se nadju i za 5000 evra. To je iz mog ugla gledano vrlo nekorektno prema kupcima. Licni primer: hteo sam ali zaista da se castim nekim Harbeth zvucnicima za spavacu sobu ali sada nema sanse da ih kupim, sacekacu popust. Bice kad tad kako je krenulo.
  5. Taj Cop je ozbiljan cd. marantz nisam imao prilike da cujem ozbiljnije ali ovako napamet tipujem na Cop.
  6. Eto vidis, ja se sa tobom uopste ne bi slozio a takodje kod sebe slusam lampe i kao i ti pikiram neki tranzistorski amp za letnje dane.
  7. Naravno. u tom smislu vinil je prilicno nesavrsen izvor zvuka. Sto je najgore i uslovi eksploatacije bitno uticu. Tip igle i njena istrosenost, jacina gazne sile, pravilno podesen antiskejting... Okreni obrni ja se ne hvatam vise u to kolo. Dobar DAC, dobar softver na Macminiju, dobri ripovi i do vidjenja.
  8. Poslao sam ti privatnu poruku, pogledaj mozda ti bude zanimljivo.
  9. Gde polovno za poklon pa jos svadbeni??? Evo ovo moze biti resenje za samo malo visu cenu od predvidjene. http://www.kupujemprodajem.com/Project-Debut-Carbon-Ortofon-2M-RED-13943922-oglas.htm?filter_id=162707 za tih 350 jura dobijes Rega P1 bez zvucnice ili ProJect Carbon sa Ortofon 2M Red koja sama za sebe kosta 100 jura kad se pazari odvojeno. Ako je bas polovno imperativ ovde imas ProJect Carbon malo koriscen + phono predpojacalo za ukupno 410 jura http://www.kupujemprodajem.com/ProJect-Debut-Carbon-Phono-Box-S-13799586-oglas.htm?filter_id=162707 Mozda mozes da se dogovoris da samo gramofon platis 300? Mada za jos 50 jura imas full nov neotpakovan.
  10. Gde je proverena, na sajtu Vox Trejda? Ima mnogo boljih resenja po mom misljenju. Vidim na drugoj temi da si kupio Fokus. U zdravlje da koristis!
  11. Ok, u pravu si ako tako posmatramo stvar.Slazem se.
  12. Ja bi isto pre isao na nesto tipa Hegel, Bladelius nego na Moon i Electrocompaniet.
  13. Ovaj post dole je sadrzao gomilu bljuvotina, prozivki, uvreda i lazi. Spomenut si i ti u kontekstu da je Daywalker jedan od tvojih duplih naloga. post je naknadno editovan i neke gadosti su izbacene pa zato sada izaziva zabunu. Trebalo je da ga citiram. Svoj post je mogao da izmeni ali ne i moj citat. Sad je kasno. U tome je sustina zavrzlame. Zao mi je zbog nesporazuma.
  14. Ako volis skandinavce vise obrati paznju na Electrocompaniet a jos vise na Bladelius i Hegel. U odnosu na sva tri Primare je niza liga.
  15. Kupis na ebayu, to je bar prosto. Platis transport, carinu i pdv (ako ti zaracunaju), cekas dve nedelje i molis boga da se paket ne izgubi (sklizne u neciji dzep) tokokom transprta. kad sve saberes verovatno si prosao malo jeftinije.
  16. Tebi bas nije dobro. Ja nisam Sonik. Sonika sam upoznao, na kratko. Nismo ortaci ni rodjaci. Pisem sta mislim. Pisem istinu a nista ne ume da zaboli kao istina. Ovog puta zabolelo je tebe, vidim bas jako. Nadam se da ce na bujicu uvreda i neosnovanih optuzbi upucenih meni, distributerima i serviserima (vrlo je jasno na koga se misli) moderacija uspesno amputirati ovu malignu i mutiranu izraslinu na telu fooruma. Sestro, skalpel!
  17. E tu si se malo zahebao, cista konfekcija snabdevena najnovijim tehnoloskim nazovi dostignucima a zvuk bulja. Cak je Young dac koji ne volim zvucao bolje od te Wadie. Young koji je bass light i sa povremeno napadnim viskima deklasirao je tu Wadiu u tri takta,.Prostor i scena, brzina i detaljnost sve je bilo na strani Younga koji ponavljam ne dozivljkavam kao najbolji dac u klasi. Pricam za stari model. Ovaj novi DSD nisam jos cuo.
  18. Slazem se potpuno. Prvo da se apgrejduje izvor pa pojacalo. Na kraju skupo ce da izadju ti Fokusi.
  19. Kako ne prodajes? Pa sta je ovo ??? http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/26216-po%C4%8Detni%C4%8Dki-hi-fi-do-10000000-din/ post br 7, nudio si pocetniku za masne novce svoju skalameriju. bestidno i podmuklo! Prodajes ti, jos kako prodajes samo ne preko oglasa jer si svestan da to sto prodajes niko nece da kupi vec cekas iz zasede priliku da zavtnes nekog neiskusniog. Zvao si Jimmyja da kad kupi kutije i donese kod tebe bez obzira na rezultat i ono sto cujete mozes autoritativno da pljujes. Njegovo misljenje se ne bi racunalo jer ti si "grand master" za zvucnike a opn je "mlad i neiskusan". Treba da se stidis i od stida usima pokrijes! Kako jos nisi odsrtranjen sa ovog foruma samo se cudim. Bljak! Podmuklo i pokvareno do srzi.
  20. Ti si izgleda procitao samo poslednji red postza koji si citirao? Opet vazi pravilo = 'bes zvuk, samo nek je jeftino... 'bem ti logiku.
  21. Koliko ce kostati novi HD12 DSD DAC? I dalje USB sumnjivog kvaliteta ili se konacno preslo na asinhroni? Hoce li ekran biti osetljiv na dodir kao kod HD25?
  22. Ovo je ozbiljan uspeh, svaka cast!
  23. Cuo sam davno pravilo koje glasi - zvucnicki kabl sto kraci, interkonekcijski sto duzi. Istina?
  24. Ispade Arcam hi end? Nisam cuo DAC ispod 1000 e a da stvarno valja.
×
×
  • Create New...