Jump to content


gagale

Novi Ĩlanovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

gagale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gagale

    Sony str-de545

    Elektronicar, hvala na ovom, bas iscrpnom odgovoru. Razmisljam ozbiljno da posaljem risiver kod nekog ozbiljnijeg majstora za ovu oblast. Pretpostavljam pravac Bgd.
  2. gagale

    Sony str-de545

    Momci, hvala na brzom odgovoru. Za pocetak u ponedeljak (ko ce cekati do ponedeljka) nosim kod jednog lokalnog servisera da vidim moze li on da resi te releje odnosno lemove. Ako nista ne uradim, bicu slobodan da priupitam kome od servisera da nosim risiver. Ja sam iz Loznice, a pretpostavljam da su oni pravi majstori iz Beograda (ispravite me ako gresim), ali nekako cu se i za to snaci, jer sam se navikao na ovo cudo vec dugo godina, tako da je ovih dana bas tesko bez njega. Srdacan pozdrav.
  3. gagale

    Sony str-de545

    Posedujem av risiver sony str-545 vec skoro 15-tak godina. U poslednje vreme culo se iz risivera kao neko kvrckanje, jedanput ili dva puta u toku rada, ne mogu objasniti kako, ali nesto kao kad se ukljuci risiver, pa posle par sekundi krene u radni rezim. To sam izvesno vreme zanemario, do juce kada se posle pokretanja nakon nekoliko sekundi pojavila poruka protected. Iskljucio sam risiver i kasnije ponovo pokrenuo ali se isto desilo. Malo sam googlao ali nisam nasao neko resenje. Proverio sam spojeve sa zvucnicima i tu je sve u redu. Probao sam i da raskacim zvucnike, da onda ukljucim risiver pa se i tada pojavila poruka protected, znaci bez zvucnika. Zatim sam drzao celu noc risiver bez napajanja u struju, da probam i to ali ne pomaze. Evo sada drzim risiver bez spojenih zvucnika vec dobrih 20-tak minuta, ali se ne pojavljuje ova poruka. Raspametih se. Pitao sam lokalne servisere, ali mi ne odaju neko znanje u vezi ovoga.. Ima li neko resenje ili predlog?
×
×
  • Create New...