Jump to content


mvujad

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

mvujad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dobar dan svima, Pre izvesnog vremena sam postao vlasnik AV receivera Yamaha RX-V673. Posle prikljuÄenja mojih starih zvuÄnika shvatio sam da oni nisu na nivou ozvuÄenja koje oÄekujem. Nabavio bi zvuÄnike za 5.1 sistem. Obzirom da imam ograniÄene mogućnosti u smislu plaćanja za nove zvuÄnike razmiÅ¡ljam o parcijalnoj kupovini. ÄŒesto na netu viÄ‘am prodaju Yamaha Ns-G30 zvuÄnika koje bi kupio recimo 4 komada i upario sa nekim subwoferom tipa Yamaha yst-sw030 i odgovarajućim Yamaha centralnim zvuÄnikom. Da li je ovo OK. Znam da ima mnogo boljeg ali imam ograniÄene mogućnosti. Soba za ozvuÄenje je nekih 25 m2. Molim za miÅ¡ljenje i hvala unapred.
  2. Pozdrav svima, Zahvaljujem na ljubaznim odgovorima i dobrim savetima. Ja sam lestvicu podigao malo viÅ¡e tj. skupio sam malo viÅ¡e para pa sam kupio Yamaha AV-RX673 pojaÄalo. Dobro je mada je i ono malo bledunjavo u stereo modu. Obzirom da i zvuÄnici nisu za euforiju njih treba menjati. JoÅ¡ uvek se uhodavam a obzirom da nemam dobre zvuÄnike to je sada dodatna tema. Sve najbolje.
  3. Kapiram da je cena dosta limitirajuća ali ne bi ni da dam neku enormnu koliÄinu novca jer ga i nemam. Rado bi kupio neku hi end opremu ali mi je to nedostižno. Zato mi i treba neÄije iskustvo i struÄna pomoć. Hvala na savetima.
  4. Pozdrav, Nisam neki poznavalac audio komponenti ali već duže vreme gledam mogućnost kupovine AV receivera koji nije skup a da ima dobar stereo mod. Znam da to nije lako a i da jeste ne razumem se. UreÄ‘aj mi treba kako da gledam najnovije Bluray filmove tako i da sluÅ¡am od ranije snimljenu muziku na stereo nosaÄima zvuka. Soba nije velika oko 25 m2 Molim za preporuke i miÅ¡ljenja Hvala unapred. S poÅ¡tovanjem,
×
×
  • Create New...