Jump to content


Roller Coaster

Novi članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roller Coaster

  1. Aaaa...ma ne zanima me nikakav provajder! Nemam kablovsku! Hocu samostalno preko antene da hvatam diugitalni signal RTS-a, a televizor mi nema DVB-T2!!! :bounce
  2. Da! Da se iskoristi televizorov daljinac i tuner! Jel moze to ili ne? Mislim da sam iz tvojih predhodnih postova tako nestoi razumeo! Ako znas nesto vise napisi molim te?!
  3. ..ma nije rec o kablovskoj! Ovde se postavlja pitanje: da individulano bez kablovskog operatera hvatamo zemaljski digitalni signal, s tim da iskorisimo svoje postojece televizore ali bez tih sugavih kineskih tunera koje korisze razni kablovski operateri! Znaci tipa nekog usb stika ili karte koja se instalira sa zadnje strane TVa, tako da se iskoristi televizor kao birac kanala i njegov daljinski!
  4. To bi bilo super! Daj molim te malo blize objasni? Stavi nemu sliku, gde i ako nabaviti?
  5. Da li se kalibracija slike vrsi samo na Plazma televizorima, ili kalibraciju treba odraditi i na LED LCD televizorima i sta se kalibracijom postize?
  6. Na ovoj temi sam procitao: ..''da kablove obavezno treba poslusati pre kupovine''... Moze li mi neko malo detaljnije objasniti? Kako to kablove poslusati?
  7. Ok! Mislim da je Spendor D7 bezkompromisni hi-end i zato bih voleo nesto vise da cujem o tom modelu!?
  8. Hoce li najzad neko nesto da napise o Spendoru D7?
  9. Imas neku preporuku osim Philipsa? Do 500 evra, velicine 32''?
  10. Sta bi bila najbolja kupovina po vama za te novce? Panasonic ili Philips ili mozda nesto trece? Unapred hvala...
×
×
  • Create New...