Jump to content


Wolfson

Članovi
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,006 profile views

Wolfson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "Podelio nekoliko registracija" !!! ???? Pojasni plizzz..a može i na pp...
  2. Hvala. Gledao sam i Bluesound NODE 2i koji je isto tako fantastičan uređaj i jako lepo zvuči, ali sam se ipak odlučio za Yamahu WXC-50 iz jednog prostog razloga: bolja interfejs opremljenost, kvalitet izrade i deluje audiofilski što kod Bluesounda nije slučaj..bar što se tiče mog hifi ukusa.
  3. Pazario Yamaha WXC-50. Moram reći da sam prijatno iznenadjen funkcionalnošću i kvalitetom samog uredjaja, a posebno kvalitetom zuka..što iskreno nisam očekivao od uređaja ovog cenovnog razreda... P.S.: Ima li neki besplatan servis za strimovanje muzike?
  4. Da li je neko od forumasa imao iskustva a Yamahinim strimerom WXC50? Izgleda veoma kvalitetno odradjen ali nazalost nisam imao prilike da ga poslusam... Btw: Zanima me vredi li tih 400 evra koliko kosta kod nas?
  5. Postovane kolege da li je neko imao iskustva sa ovom spravicom i kakva su vam iskustva i da li funkcionise samo sa Cambridge Audio uredjajima...
  6. Ahahahhahaa... Ljubo, imas pice za ovo!
  7. Kung-Fuj DAC-ovog... Mada nam ni globalno nije za pohvalit!
  8. Nema to veze ni sa Winom ni sa optimizovanjem, taj problem je do loseg napajanja, stavi bolje napajanje pa ces da vidis. A ako cemo realno: Nemoz bolje ni ocekivati kad nema Wolfson cipove!
  9. Naravno da nije bitno kad sva pioneer pojacala zvuce podjednako lose, po meni je sound sto pruza pioneer tek nijansu iznad prosecnih mini linija, cak i njihove najjace serije nisu nista spec.
  10. I onaj vibrator sa stola? Cekaj, stani..salio sam se! Sad ozbiljno: Milje svaka ti cast na tolikom entuzijazmu, stvarno svaka cast!
  11. Wolfson

    Zeolit

    Jadan junior sta ce sve morati da nauci.
  12. Ovo je odlika velikih ljudi: .. da kad pogrese kazu: ''pogresio sam''! Salu na stranu, naravno da si preterao Willi, a evo ti i jedan konkretan primer: Wolfson cip sa Arcamom CD17 zvuci katastrofalno lose, dok taj isti cip imlementiran u Cambridge Audio 740c je sinfonija za usi. Sta to govori? Pa to potvrdjuje da je odabir ostalih el. delova i sama implementacija istih vise nago bitna.
  13. Kako zasto? Zbog topline i pozitivnih emocija u zvuku koje samo Wolfson moze da pruzi!
×
×
  • Create New...