Jump to content


zvucnik

Novi članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

zvucnik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. U Americi je jeftiniji jer za pocetak imaju isti mrezni napon kao I Japan. Gledao sam,prosle godine u LA-u I San Francisku I kostala su Accuphase pojacala 10% manje nego kod nas kad preracunate iz US dolara u Euro. A u Singapuru je skuplje nego kod nas,barem u Atlasu gde sam ga nasao,eto toliko sam ja saznao
  2. zvucnik

    Šta se sluša ?

    Svaka cast za Jethro Tull, remek delo
  3. zvucnik

    Šta se sluša ?

    Raznovrsni novi albumi..... Fat Freddy's Drop - Blackbird Lorde - Pure Heroine The Strypes - Snapshot Joshua Redman - Walking Shadows Jake Bugg - Shangri La Joe Lovano - Cross Culture Tricky - False Idols
  4. Ja sam se uverio u kvalitet zvuka Nad pojacala sa MA raznim modelima (podnostojecim I na stalcima),u kucnim uslovima I u 4audiu I meni se dopada taj spoj. S druge strane Naim je nesto posve drugacije,visa klasa zvuka,bar u odnosu na BEE klasu Nad-a I mada posedujem dva Nad pojacala bio sam iznenadjen kvalitetom Naim-a ali sa mojim Dynaudio a cuo sam Naim 5i I sa PMC DB1i zvucnicima,i to je jednostavno fenomenalno. Pratim forum na WHF I tamo se mnogi zale na spoj MA sa Naim-om, navodno je zvuk previse svetao. Ima mnogo boljih kombinacija zvucnika s Naim-om,ali vec imas odlicne podnostojece zvucnike I trebalo bi da ih poslusas s Nad pojacalom jer je tvoj dozivljaj najmerodavniji a sto je vazno Nad se cenom uklapa u tvoje trenutne mogucnosti.
  5. contour 3.3,to su predivni zvucnici,svaka cast, Slusao sam u Vox Trade-u pre nekoliko godina kada sam kupovao 52-ke i Fokus i Contour i naravno da je zvuk sve bolji kako se penje cena. Sto se tice teme t.j. Duracell-ove dileme,mislim da je subjektivni dozivljaj kod slusanja najvazniji za odluku sta da uradi s obzirom da je za sad najzadovoljniji zvukom Nad 355 + 42-ke. Svakako da je novac presudan faktor za odluku pa shodno tome je najbezbolnije resenje prodati/kupiti pojacalo iz slicnog cenovnog ranga ali to je naravno samo jos jedno misljenje.
  6. Jednom sam odgovorio na tvoj post Duracell,pre nego sto su ti stigle 42-ke. Ja slusam A52 sa Nad M3 ali imam I Nad c355bee I slusao sam iz radoznalosti I sa njim I bio sam prilicno zadovoljan.Vidim da ti je zvuk s Nad-om najvise I prijao,a to pojacalo je dovoljno da potera tvoje 42-ke.Moje 52-ke su vece kutije i bas je malo bolji. Mnogi smatraju da su Nad i Dynaudio veoma dobar spoj,mada su Nad pojacala inace malo "tamnija". U prvom postu sam napisao da nisam slusao Dynaudio s Denon-om ali trebalo bi da taj Denon ima dovoljno snage.Mislim da ne treba da trazis bolje kutije,i mislim da su 42-ke odlicne. After all "Danes don't lie".
  7. Nisam slusao Audience 42 sa Denon amplifikacijom ali mislim da tvoj Denon ima vise nego dovoljno snage da potera Audience 42. Trebalo je da cujes tvoje pojacalo sa Audience 42 pre kupovine istih ali bices zadovoljan ako volis Dynaudio analiticnost i tacnost. Ja slusam Audience 52 sa Nad-om.Mozda tvoja kombinacija cak doda svetliji zvuk Dynaudio zvucnicima.
×
×
  • Create New...