Jump to content


bruswilis

Novi članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About bruswilis

  • Birthday 09/14/1969

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bruswilis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A pomoc oko audioquest kablova , gde ih nabaviti ?
  2. 300 e je nesto sto mogu da priustim sebi za recimo 2 meseca ( prodajuci naravno svoje pojacalo ) ali ako je prava stvar 700 e nije problem ali sledece godine , bitno mi je zbog planiranja , sve preko 700 mi je utopija ipak ne vidim sebe kao audiofila tog tipa
  3. http://www.dali-speakers.com/en-US/Loudspeakers-1/ZENSOR-7.aspx Dali je deklarisan na 6 oma i minimalna preporucena snaga od 40w , da li ampino varijanta pije vodu ? Covek koji prodaje marantza je iz Kragujevca to poslusati je vratolomija. Nesto ozbiljnije ?
  4. Kupio sam nove Zensor 7 , imam pojacalo Yamaha AX 570 , HRT streamer 2 i neke kablove nista impresivno iz Player-a Pojacalo mi je postalo usko grlo sistema ,pa me zanimaju preporuke za neko drugo pojacalo ? Od muzike uglavnom slusam sve sto sluzi kao razbribriga i muzicka terapija tj chill out ali voleo bih da je pojacalo i za druge vrste muzike. Ako se pitate koliko novca sam spreman da dam , budite svesni da zivim kao i vi i spreman sam da isto koliko i i vi , ali ne znaci da ne dolazi u obzir i nesto skuplje ( ne mora odmah i danas bitno je napraviti neku strategiju , neki ce sledece godine biti u Jeruzalimu, neki milioneri a ja mozda imati CA koji sam cuo u Audiophili od 1200 e ) Neke sugestije ?
×
×
  • Create New...