Jump to content


Makiaveli

Članovi
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Makiaveli

  1. TONCI iz Splita Hrvatska inace regularni distributer u pravom smislu te reci ce ti sa zadovoljstvom izaci u susret i sa nizom cenom i sa dostavom i Bg samo da anulira ovog naseg "distributera". Znaci dize ti se samo na krell? Da ne vozis mozda i bmw dok je na ruci IWC? Ima se, moze se.
  2. Ako cemo posteno taj zvucnik nije ni video medalju. Probaj malo da ga nagazis pa da vidis kako ce da prolupa. Ako je ovo ipak osmislio neko iz Voxa onda kapa dole za ideju. Ako je ovo samo plod tvoje dokonosti onda ne znam sta bih rekao.
  3. Ko finansira ovu reklamnu kampanju? Ti ili Vox trade?
  4. Nemoj da generalizujes. Ima ovde finih ljudi ali su u manjini. Ima i onih koji znaju znanje ali su oterani ili su sami otisli jer nemaju stomak za ljudsku glupost i sujetu.
  5. A ti bas zapeo za krell? Sto ne Accuphase ili Gryphon npr? Ne bih ti ja gledao i budjelar al kad se vec duvas sa onim "ima se moze se" sto se ne otvori za neki od ovih? Jel mozda ne valjaju? Il te odbilo sto nisu u silver finisu? Ili mozda regularna cena za regularnu robu???
  6. Da se ima i da se moze kupovalo bi se kod regularnih prodavaca u regularnim radnjama a ne iz gepeka uredjaji koji su promenoli pet vlasnika a svaki put prodavani ko novi za trecinu cene. Soli pamet nekom drugom. Inace, zivot ne pocinje registracijom na forumu vec mnogo ranije, bar u mom slucaju. Citam ovu lakrdiju vec neku godinu u nazad pa eto dodje vreme da i ja dosolim malo.
  7. Susteru, jel ova tona gluposti koju si prosuo plod tvog mozga ili mozga tvog "inzenjera" koji te onako bezocno dere po dzepu?
  8. Pazi ovog BM manekena sto se razume u problematiku.
  9. Vidim da admin tolerise prostakluk i vredjanje na forumu. Posle se pitate sto fini i kulturni clanovi odose.
  10. Pretis? Dynaudio je ozbiljna firma. Jel smo sad ontopic?
  11. Imao 1210 Strasan disco gramofon. Pouzdan, izdrzljiv, nesalomiv skoro. Dobra profi masina.
  12. Ti se rasirio ovde k'o da si u AV Impuls temi? Opusteno...
  13. HiFi useru, gde god se okrenem ti nekom solis pamet na nekoj temi. Jel te neko placa za to ili smaras cisto iz hobija?
  14. Strujni kabl se nikad ne gura u uredjaj dok je drugi kraj vezan za mrezu.
  15. Ti bese onaj sto mu tata dao svoje Karan mono blokove pa misli da je uhvatio boga za bradu?
  16. Hammeru kad ce konacno moci kod vas u salonu da se cuju neki ozbiljni zvucnici? Mislim kad se vec reklamirate kao "the finest audio"?
  17. Citam od skoro prvog broja. Nisam primetio bitnu razliku sa i bez Zorana. Mlako i amaterski u svakom slucaju. Ipak bolje od ovih sto prevode i prepisuju sa engleskog. To je tek komicno.
  18. Pozdrav. Novi clan. Pojedinci ovde toliko lupetaju da je nemoguce citati a ne ukljuciti se. Ajmo polako, ajmo lagano...
×
×
  • Create New...