Jump to content


bivy

Članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

734 profile views

bivy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. bivy

    Technics RSB-665 PXS

    Hvala,znaci detaljna pretraga
  2. Imam problem sa ovim dekom,naime ne reaguje ni na jednu komandu neposredno posle ukljucivanja,ali kad se malo "zagreje" radi sve normalno. Da li neko zna sta bi mogao biti problem?
  3. Odeš na sajt www.kelco.rs i vidiš šta sve imaju,svaki sprej za posebne namene.Npr. za kontakte,za tjunere,klizne delove itd.Postoje i kontakt sprejevi za osetljivu elektroniku.Imaju baš veliki izbor.
  4. Hvala na ideji. Da li bi to moglo nekako da se Äisti,podmazuje ili menja? Gde bih mogao naći neki service manual? Ja imam neki,ali sklopni crteži nisu tako dobri.Neko ko je to skenirao nije dobro odradio.
  5. Imam mali problem sa ovim dekom.Naime deÅ¡ava se da prilikom reprodukcije neke kasete(napominjem neke) jednostavno zaustavi ili Äak nece ni da pokrene.Krene i odmah je iskljuÄi.Desi se i da premotavanje ne odradi do kraja već se zaustavi,pa moram iz viÅ¡e puta.Da li neko možda ima ideju Å¡ta bi mogao biti uzrok?
  6. Hvala svima na idejama,nešto će valjda uspeti.
  7. Hvala na odgovorima.Probao sam već sa cd playerom i gramofonom ali sa njihovim kablovima,poÅ¡to ovaj za komp ne odgovara.On ima sa jedne strane stereo ÄinÄ a sa druge zna se Å¡ta ide u pojaÄalo.MeÄ‘utim tada se to ne deÅ¡ava.
  8. Imam jedan problem za koji ne znam uzrok. Naime,audio izlaz iz kompjutera mi je prikluÄen na pojaÄalo Technics SU 610(ne znam je li bitno koje je) i dugo je sve bilo u redu. Ali od pre izvesnog vremena mi se gubi jedan kanal,ili samo krÄi. Izvadim ÄinÄ iz kompa gurnem ga ponovo i bude neko vreme u redu i onda krene postepeno da slabi zvuk i na kraju se izgubi.Da li je u pitanju kontakt ili se možda nakuplja nekakav statiÄki elektricitet ili je do kabla.Nadam se da nije do pojaÄala. Bio bih zahvalan ako neko možda ima neku ideju.
  9. Хвала на понудама,али пошто имам и поÑле тога да Ñе зезам и Ñпајам Ñа још нечим олучио Ñам да Ñкратим муке и купим РГ 58 кабл који има потпуно иÑте карактериÑтике,чак ибоље,а потпуно је од бакра. Ðе знам зашто Ñу ми уопште препоручили овај мешани ÐлуминијумÑко Бакарни коакÑијални кабл.
  10. Nažalost nije uspelo sa salicilnom kiselinom.Možda zato Å¡to je to splet žiÄica koje moram spojiti.Da je samo jedna na jednu možda bi i uspelo.
  11. Mnogo ti hvala na savetu,naravno i ostalima,probaću za vikend kad imam malo više vremena. Napisaću kako sam prošao u pokušaju.
  12. Imam tzv. flux ako na tu pastu misliš,i koristio sam ga ali ništa.
  13. Imam klasiÄnu od 25 vati i od 80 vati.
×
×
  • Create New...