Jump to content


tsuyoshi

Članovi
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Recent Profile Visitors

1,458 profile views

tsuyoshi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ja se dosta u poslednje vreme vrtim oko RME-a... doduse, interesantan mi je ADI-2 DAC Fs, pa me zanima da li si imao prilike da poslusas (ili ga mozda imas u sistemu) ovaj RME ADI 2 Pro Fs, i ako jesi, kakvi su utisci. Ono sto on ima dodatno u odnosu na DAC Fs je nesto sto meni nikada nece zatrebati, a verujem da je sve ostalo apsolutno identicno. Naravno, pre kupovine bi svakako isao da poslusam uredjaj koji me zanima, ali bi bilo lepo cuti i poneko misljenje sa strane. Aktivne monitore vec imam, pa bi mi ovo bio i DAC i preamp, a koliko sam mogao da procitam i headamp mu je na vrhunskom nivou, u svakom pogledu.
  2. Moze li samo neki info gde se moze naci taj (gotov) skript za gore pobrojano? Moze i na PP ako je protivno pravilima foruma. Thanks.
  3. Jos samo kad bi ubacio ulaz za sluske sa dobrim pojacalom, ovaj njegov DAC bi bio pravi all-in-one za pozeleti.
  4. Mislim da bi se jako prijatno iznenadio kada bi i mao prilike da poslusas Audio-Technica MSR7 model. Veoma cesto ljudi biraju bas izmedju M50x i MSR7 (slican cenovni rang, a ista "filozofija" zvuka), i uglavnom uzimaju MSR7. Ne bez razloga.
  5. tsuyoshi

    Šta se sluša ?

    Billy Cobham - Spectrum 40 Live
  6. Ja sam, isto kao i pokretac teme, u dilemi oko kupovine novog televizora. Jurim nesto od 55", i uglavnom se izbor (zbog ogranicenosti budzeta) sveo na LED TV, i to Samsung ili Sony. Samsung, jer sam ih godinama unazad koristio, pa sam nekako navikao na njihov (meni karakteristican) kolorit, a Sony... sta ja znam, Sony ko Sony, uvek interesantan kada je prica o televizorima u pitanju, vidim da sada daju 5 godina garancije, ali meni po pitanju odabira modela i tehnologije ipak nepoznanica... nekad TRINITRON, danas TRILUMINOS ekran, Android OS... 'bem li ga. Elem, da ne duzim... Samsung UE55RU7452 ili Sony KD55XF7596 eventualno KD55XF8096 Ima li neko iskustva ili preporuku za bilo koji od navedenih modela?
  7. https://repertoar.rs/kalendar/amira-medunjanin/
  8. tsuyoshi

    Šta se sluša ?

    Odlican hard rok album, Floor Jansen (Nightwish) & Jørn Viggo Lofstad (Pagan's Mind) u projektu Northward.
  9. Na zalost, davno napustena tema, ali casopis je i dalje slobodna za DL, doslo se vec do broja 19, pa koga zanima... https://stereo-magazine.com/#download
  10. Nije trolovanje, i necemo se dalje kao deca prepucavati, na takav nacin pozivati na "patkometriju", i terati sa "cao-zdravo". Prozivka tipa koji ja DAC imam za dalju prepisku nije previse bitna. Iako jeste u kategoriji koju trazis, nije na prodaju, a posle ovakvog tvog nastupa ni za neku istrazivacko-eksperimentalnu eksurziju.
×
×
  • Create New...