Jump to content


sale12

Članovi
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

About sale12

  • Birthday 05/15/1985

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

1,523 profile views

sale12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hvala. Nisam se setio da spajam vrednosti kako bih dobio odgovarajucu. Ovo malo jaca cena. Videcu sta jos ima. Skretnicu sam skinuo do pola, tj isekao lepak kojim je zalepljena za stranicu.
  2. Ljudi gde da kupim blok kondenzatore? Kod Tome iz Krusevca nema, niti na kp, kao i Kelco, Mikro Princ i slicne. Hocu bas potrebne vrednosti kao sto ste mi savetovali ali sve je po dva tri mF vise ili manje.
  3. Hvala mnogo za ovako precizan odgovor. Kondenzatore cu onda juriti bas preciznih vrednosti, a kada vec otvaram sve i cackam stavicu PP kondenzatore, nadam se da je to ispravno i kvalitetnije.
  4. Kada sve zavrsim kupio bih neke konektore iz CMC ponude za 9,90e po komadu. Od ponedeljka krecem sa skidanjem skretnice, vec vidim muke i zuljeve na prstima jer je lepak kao kamen tvrd. Ali sve je to uzivancija, i da se crv sumnje malo smiri.
  5. Kod Tome ima bipolarac za bas 33mF 100v. 3,3mF, 100v. 15mF 100v. Cene su oko 3e za sva tri. E sada v je ista vrednost a mF ne. Fali po dva tri mikro, da li to mora biti ista vrednost posto nisam nasao istu? Za prigusnicu sam gledao ali ne znam koju bih uzeo pa ako moze konkretno link? Da ne smaram Tomu i objasnjavam se. Mozda da kupim neke malo skuplje, ovo mi deluje bas jeftino obe zamenim za 10e. Cudno mi je da ne dobijem losije nego sto vec imam...
  6. Spaklom tesko ali skalperom je izvodljivo. Stavio bih za srednje i visoke VDH cs12 a za bass nesto ne znam. Sta bih tu mogao da stavim?
  7. Sada imam problem. Ne mogu da skinem skretnicu jer je bas cvrsto zalepljena za donju stranicu. Da li neko ima iskustva kako da je skinem? ili kako da odlemim bilo sta? Ako je povucem polomicu celu plocu a tek onda sam uprskao...
  8. Mundorf kosta koji evro manje od kutija tako da to nije opcija. Kod Tome bih najradije kupio sve potrebno, nekoliko puta sam kupovao kod njega i bas sam prezadovoljan saradnjom. Pocecu od konda za bass kao sto ste rekli pa cemo videti za dalje. mozda i ozicenje promenim mada mi sve deluje celo.
  9. Znam sta treba da lemim i to. Ne znam u smislu koje vrednosti da stavim ako ne nadjem bas ove...
  10. Stare su 30godina, pa reko malo da zamenim ako se nesto osusilo i slicno. Zvuk je dobar, nema nekih anomalija, slusam ih vec dve godine. Cisto zbog starosti kutija, a i planiram da ih slusam jos duzi vremenski period. Pa eto...
  11. Imam sve, i onu sisaljku ako se tako zove. Hvala za semu.
  12. Pa da. Sam bih to odlemio i zalemio nove.
  13. Pozdrav. Hteo bih da osvezim skretnicu na JBL J325. Ne razumem se bas najbolje koje kondenzatore treba zameniti. Vidim ima i neki osigurac ili sta vec, i dva kalema koje pretpostavljam ne treba menjati. Postavicu sliku skretnice i nacrt kako bi se videle vrednosti. Ako moze neko da mi pomogne oko kupovine? Gde da kupim? Koji proizvodjac, i slicno?
×
×
  • Create New...