Jump to content


rebel

Članovi
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Defends Sarajevo

rebel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ovaj Philips ne izgleda kao loÅ¡a varijanta. Ima sve opcije kao Pioneer, osim Äitanja SACD-a, ako ti je to bitno, ali je zato upola jeftiniji. http://www.kupujemprodajem.com/Philips-BDP-5600-14940415-oglas.htm?filter_id=517894
  2. Mislim da je safet htio reć'..''srenja se dešavaju'', ali mu je bilo neprijatno
  3. rebel

    Malo tvrdji zvuk

    NemaÄka medicina je najbolja - die beste
  4. A svi ostali bendovi i autori su, sve me stra', bili pod uticajem svežeg vazduha sa Homoljskih planina..
  5. Ovo je jeres za Ljubu i nadam se da mi nece uzeti za zlo, jer znam razloge njegove odluke, ali samo cu prokomentarisati nesto, apropos postova iznad. Ovom forumu vise nedostaje jedan DVV, nego tri Milosa ! Tako da.. ili doslednost ili raspustanje skupstine, pa kud koji mili moji .
  6. Da rezimiramo. Znaci, u Foobaru namestim na 24 bita, u sound properties nije bitno sta stoji, jer koristim WASAPI u exlusive modu i kako koja pesma nailazi sa plej liste, ne moram da razmisljam da li je podesen odgovarajuci sample rate, nego da se opustim i uzivam !?
  7. rebel

    Malo tvrdji zvuk

    Baš sam nabavio vinil ripove 24/96, da ih uporedim sa 16/44.1, mogu reći, da je bolja dinamika i glasnoća na 16 bitnim ripovima. Ovo u prilog rovovske bitke na drugoj temi. Btw, RATM su
  8. Aha, ok..hvala.. Da li onda u Foobaru staviti native 16 ili 24 bita ili je svejedno ?
  9. Å ta držati kao default opciju u podeÅ¡avanju Sound properties, playback devices ?! 16/44.1 ili 24/96, zato Å¡to imam meÅ¡anu muziku i u jednom i u drugom sample rate-u ? Glupo bi bilo, da uvek idem u opcije i reÅ¡tikliram odgovarajuću opciju kad naidje fajl sa drugim semplom. Da li tu dolazi do neke degradacije, makar i na nivou Å¡iÅ¡ miÅ¡a...ima li tu downsampla i obrnuto ? Pitam, zato Å¡to HRT ne radi upsampling ( tako kaže fabrika ) nego će to možda sam software da uradi.. Ako ima raspoloženih za malo teorije, zahvaljujem. Btw, za sad ne Å¡tuca, upalilo ovo DimnjaÄarovo podeÅ¡avanje
  10. @ DimnjaÄar Aha, izgleda da je moja verzija WASAPI malo zastarela, tek u najnovijoj 3.2.2. verziji se nudi ''High worker process priority''. Sad ću i to da updejtujem, pa sutra provera.
  11. @ Aleksandar75 Priznajem, pametniji si i pobedio si Ja se odjavljujem.
  12. Dragi ''prijatelju'', ne sećam se da sam tebi ikada neÅ¡to liÄno rekao, tako da bih te molio da me ostaviÅ¡ na miru. Advokaturu upražnjavaj na nekom drugom mestu.
  13. Izvinjavam se Älanu Kaiser ( jer znam da prati forum, iako je banovan ) i moderaciji, ako sam prekrÅ¡io neko od pravila foruma. Deminutiv ''makedonÄe'' nije imao nikakvu uvredljivu konotaciju, o Kaiseru imam dobro miÅ¡ljenje i u tom postu koji je obrisan, zalagao sam se da mu se ukine ban, ako je moguće, a za ovog drugog sam se zalagao i sad se zalažem da ostane trajno banovan. To je moj stav i imam pravo da ga iznesem.
  14. Ja u Foobaru nemam tu opciju ''high worker'', a i event mode stoji na 10ms, to je minimum po defaultu, mislim da je Å¡to manje to bolje za USB asinhrone DAC-ove. U svakom sluÄaju, hvala Borise Offtopic: Od bitke na Neretvi se nismo videli !
×
×
  • Create New...