Jump to content


woodware

Članovi
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About woodware

  • Birthday 07/22/1958

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Skopje
  • Interests
    HiFi old timers

woodware's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mozda se i pojavi donor
  2. imam isti rasturen, ne pasuje
  3. Displej radi,ali mono, spojio sam sa24 zice levi i desni niz pinova. Oba kanala sijaju ko mesec zut
  4. Displey je OK. Naponi su 21 volt kod ispravne strane. Kod druge su reda 0,2=0,5 volti. Ako se dovede 21 volt , onda se pale i te diode. Koliko sam uspeo da ispitam, zicani vodovi su OK. Mislim da je Ic.
  5. trazio sam. Ima Nakamichi ,lici kao da je isti. Ali.... to je.
  6. Bavim se njime vec nekoliko dana, neko ga je pre mene "operisao", ali srecom je proradio OK. Nisam optimista da cu naci ovaj model rasturen.
  7. Zdravo svima, Akai Gx-F 90, kod fluo pokazivaca ne radi jedan kanal. Pozadi je integralac mse 803 rs sa 4 x 16 nozica, koji ne mogu pronaci na internetu. Pomoc?
  8. rid senzor ipak. sada je sve ok i radi.
  9. pokusa cu da to ispitam, mislim da bi mozda rid bio problem. Hvala na savetima.Pozdrav.
  10. Imam servisno uputstvo, ali u njemu nema semu veza za kontrolnu plocu, samo za audio ima. Ima slika od kontrolne ploce, stampa, raspored elemenata i sl.
  11. Fizicki je OK. Ako zadrzim dugme play ili motanje,rukom, onda solenoid skljoca svake sekunde i hoce da iskljuci mehaniku.
  12. Gumica je u redu. Takodje i idler. Sve sam oprao alkoholom. Kada se daje komanda, onda krene ,ali sve traje par sekundi. nemam ideju zasto solenoid izbacuje.
  13. Treba mi pomoc. Sony Tc 229 SD. Kada se ukljuci reprodukcija ili premotavanje, posle 4-5 sekundi iskljuci, solenoid skljocne.Ponekad proradi i moze da tera par dana. Kod brojcanika ima magnet koji rotira i u plastici mozda rele ( ne vidi se). Nisam nasao da je nesto izgorelo. Mozda neko ima iskustvo sa ovim modelom?
  14. woodware

    MINIDISC

    Hvala na savetima. Pokusa cu da to procistim i probam kako ce biti. Inace slazem se da svaka generacija ima svoj pogled na HiFi. Ja imam Kenwood Supreme 500 i jos neke starinske elemente. Ne bi ih menjao za nista. Jednostavno, vrakjaju me kao vremeplov u neko drugo doba. Jos jednom, hvala.
  15. woodware

    MINIDISC

    Pozdrav Imam prenosni MD SOny. Stajao je duze vreme. Sada nece da snima. Dali neko zna sta treba da se uradi da opet snima?? Hvala.
×
×
  • Create New...