Jump to content


vdzele

Članovi
 • Posts

  1,847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6,895 profile views

vdzele's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Površno sam bacio oko na ovu temu. Nije mi jasno zašto bi neko dao svoj uređaj na recenziju ako ne dobije obećanje da će biti hvaljen. Ovo važi i za proizvođača i za privatno lice vlasnika uredjaja. Zamisli proizvođač da uređaj i lice sa jutjuba kaže uredjaj ne vredi te pare - imaš bolji za iste pare, ili još gore jeftini a bolji. Ili privatno lice vidi svoj uredjaj na jutjubu kako ga blate. Nisam u ovim konzjumerskim vodama tako da mi sve ovo deluje odbojno.
 2. Tako je. Naučiš napredni engleski, uporedo završiš školu da rastumačiš tabele, brojke i formule, kupiš opremu da sve to snimiš i analiziraš. Malo vremena i novca jest ali zato uživaš ko čovek u audio opremi koja je mnogostruko manja od uloženog. Iskustvene preporuke gde koji difuzor da staviš je obično balkansko budženje. Znanost je ovde na pijedestalu.
 3. +38160******* Zoran Fodora Edit mod: molim da ne ostavljate brojeve telefona - koristite PP.
 4. Skinuo neki demo Jplay. Daje mi samo Jplay mini. Nemam pojma kako se pušta sa njega. Nisam ljubitelj softvera gde moraš biti pametan.
 5. https://jriver.com/jplay.html JRiver recommends that you uninstall Jplay. It adds a layer of sound processing that can degrade sound quality, performance, and stability. Ovaj JRiver sam probao i nije mi je svideo Jel ima neka besplatna verzija Jplay-a? PM me.
 6. Jel neko prati da li će biti nove verzije Album Playera? Jel ima neki forum gde autor nešto piše / radi? Jel neko probo neki plejer pa da je bolji od Album Playera?
 7. Po svemu sudeći japanac je prestao da razvija Extreme Stabilizer za Win i Linux. Zadnja verzija ES100Vol je izuzetna. Ja ipak koristim ES99Vol jer ima više basa. http://jplay.eu/forum/index.php?/topic/3063-pink-hq-minorityclean/?p=67033
 8. vdzele

  Sansui AU 101

  Bar da je neko pojačalo, da je recimo +1000 eura. Toliko galame oko ničega, oko štrokavog pojačala, da bi ga izvikao i oglasio. Forum je postao donja slika
 9. Kupujem Final Touch Audio Sinope USB kabal
 10. Ja više verujem Kuji. Jel može neko glasanje ovde?
 11. Znači Hi Fi, kola, IT, .... sad i TV. Ti si Delija i ovde obeležio svoju teritoriju. Jel ima neka sfera tehnike gde nisi dominantan?
 12. Bolje je kad ima difuzora izmedju zvučnika. Bolje se čuje nego bez njih.
 13. - BM treba da bude u većoj sobi. - U 2-3 sobe ventilacija je bila slaba, nikakva. - Sa Foobar-om se ne dolazi na prezentaciju.
 14. Tražim da se vrate karamele na ulazu.😋
 15. Terminom "klasa" se najviše bave ljudi koji su dali puno para za uredjaje. Čisto da se zna da su svojom kupovinom i oni sami neka klasa. Naravno ima i dosta paljevina koji nemaju para ali se lože i vole da pričaju o skupim "klasama". Kad se domognu nekih para i oni će biti neka klasa, do tada ide "jaka priča" Strogu stratifikaciju uredjaja po klasama nigde nisam video. Zvuk je dosta subjektivna stvar.
×
×
 • Create New...