Jump to content


dr Blues

Članovi
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dr Blues

  1. PoÅ¡tovani, dobro znam da je A7 bio osmiÅ¡ljen za bioskope, ali isto tako A7 i A5 je deo sastava mnogih dobrih kućnih sistema, tako da i pored kataloga iz 1975, u kojem se nalazi u Home ediciji, A7 je naÅ¡ao odavno primenu i u mnogim audio sistemima. Sve ostalo Å¡to sam pisao je stvar ukusa i liÄnog doživljaja zvuka...Vama se zaista najiskrenije izvinjavam, ako ste se možda uvredili, ali Model 19, kojeg sam imao, nikako, po meni, nije niti sliÄan niti je istog kvaliteta zvuka u odnosu na A7...Vas pozivam, da ako budete dolazili u N.S, doÄ‘ete (za nekih mesec dana) i Äujete moje A7 zvuÄnike i sve Å¡to sam rekao ovde stojim iza toga, jer sam sluÅ¡ao i imam (ili sam imao) zvuÄnike o kojima govorimo... A Å¡to se tiÄe g-dina Dragojlova, sve Å¡to sam radio i radim sa njim oko kutija, ovog puta liÄno insistiram da se zvuÄnici rade po originalnim projektima, bez i jednog odstupanja!!!!!! Na mojim kutijama mora biti sve originalno od drajvera, preko horni, do skretnica, jedino ožiÄenje radi g-din Dragojlov i kabinete A7 koji će biti i lepÅ¡i i kvalitetniji od originalnih binova, ali po istim merama i proporcijama. A reÄ "fun" tj. "fan" bila je Äista greÅ¡ka pri kucanju,kao i mnoge druge reÄi u mom tekstu...u svakom sluÄaju hvala svakome onome ko nalazi greÅ¡ke u onome Å¡to radim, jer je to za mene zaista korisna stvar. Svako dobro svima i želim vam sve najbolje poÅ¡tovani prijatelji sa foruma!!!
  2. I molim vas, nije u pitanju nikakvo "vikanje", jer se ne snalazim najbolje sa "komjuterskim reÄnikom" i nije mi bila namera da "viÄem", jer sebi to ne dajem za pravo ni kada bih možda nekada i trebao to da uradim, uz svo poÅ¡tovanje na miÅ¡ljenje, ali smatram da neke stvari kolege (po audiu) nisu bile na mestu, jer sam veliki Altec Fun, koji je imao njihove najbolje drajvere... i naravno, joÅ¡ jednom svo poÅ¡tovanje g-dinu "BABYLON11", jer svako ima pravo na svoje miÅ¡ljenje, zato sam i ja svoje ovde izneo... I na kraju, sve je ovo samo hobi...suÅ¡tinu života Äine mnogo ozbiljnije stvari...sve najbolje "BABYLON11" i ostalim forumaÅ¡ima!
  3. HTEO SAM DA ĆUTIM, ALI NISAM USPEO...G-DINE "BABYLON11" - APSOLUTNO NISTE U PRAVU. A7 MODEL SE NALAZI U ORIGINALNOM KATALOGU, KOD MENE U POSEDU U HI FI ALTEC KATALOGU I MODEL 19 NE MOŽE NI BLIZU DA SE POREDI SA A7 I A5 MODELIMA...NEMOJTE PRIÄŒATI NE PROVERENE PRIÄŒE - ALTEC A 7 JESTE VOTT, ALI ISTO TAKO SE NALAZI U ORIGINALNOM HI FI-KUĆNOM KATALOGU ("HOME 1975") KOJEG LIÄŒNO POSEDUJEM!!!! http://www.lansingheritage.org/html/altec/catalogs/1975-home.htm UOSTALOM MOŽETE VIDETI PO INTERNETU DA SU NAJOZBILJNIJI KUĆNI ALTEC SISTEMI SA A7 I A5, A NE SA MODELOM 19!!!!!!! PROÄŒITAJTE MALO I AMERIÄŒKE FORUME, S OBZIROMM DA SU ALTECI-i NJIHOV BRAND... A Å TO SE TIÄŒE DUBINE BASA-TAKOÄE NISTE U PRAVU JER KABINET A7 JE DALEEEEEKO IMA DUBLJU REZONANCIJU NEGO KABINET OD BASA MODELA 19! PA Å TA MISLITE DA SU INŽENJERI ALTECA UZALUDNO PRAVILI TAKO ROBUSNE BINOVE (A7 i A5) ZA DŽABE?! I NE PIÅ E SE VATT već VOTT!!!
  4. Upravo sam odustao...Hvala druže!!!
  5. Nema ni 20?! Strašno! Nisam ni malo srećan zbog toga!
  6. Da li neko zna da mi kaže koliko bit-a taÄno ima D/A konverter iz naslova (model sa fotografija)? Da li su svi Vivo DAC-ovi istih tehniÄkih karakteristika? Koliko je ovakav DAC dobar za sluÅ¡anje muzike putem FLAC fajlova - preko laptopa? Unapred se zahvaljujem na odgovorima...
  7. POÅ TOVANI, INTERESUJE ME GDE SE KOD NAS MOGU KUPITI KOMPLET KAIÅ EVI (REMENJA) ZA SANSUI SC-5100 MODEL DEKA?
×
×
  • Create New...