Jump to content


Boockey

Članovi
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Boockey

  1. Mene ovakav komentar Preko Bare Äudi. Kada sluÅ¡am Harman/Kardon PM665 preko PRA1500,neprimećujem neku razliku u odnosu na samo integralca. A koliko smo svi upoznati,PM665 važi za vrlo solidnan amp. Ne znam,moguće da je PRA 1500 za klasu iznad gore pomenutih.
  2. Ako smo već kod zdravog razuma,za poÄetak preÄ‘i sa mp3 na lossless.
  3. Ne razumem ovakvo rezonovanje!!! BaÅ¡ treba javno da ga prozivaÅ¡,kakav crni PM.Neke kolege traže da ga Å¡titimo ,krijemo! Imaj pre svega u vidu kako su se njegov otac i on ophodili prema tebi!!! To je kljuÄno. Svojevremeno sam na Limundu kupio radio-kasetofon za auto od prodavca sa preko 200 pozitivnih.U opisu ureÄ‘aja je navedeno da je sve u odliÄnom stanju.Stigao mi ureÄ‘aj i ne radi kasetaÅ¡,samo radio.Nazovem ga i kažem mu za problem a on mi nespretno priznaje da nema kasetu i nije probao kasetofon.ZavrÅ¡im ja razgovor s njim na kulturan naÄin, jer ja sam takav-ne mogu viÅ¡e da se cimam oko te transakcije od 2500 din. RazmiÅ¡ljao sam i dam mu vrlo nerado negativnu jer je zaslužio. Epilog, meni Limundo dodeli negativnu ocenu a njemu ne. Verovatno sam ja jedini Älan Limunda koji ima ukupno jednu ocenu i to negativnu,jer mi je to bila prva i poslednja transakcija.
  4. Ovo su prave reÄi, a pojedini su se posvaÄ‘ali sa elementarnom logikom(a verovatnije je da se budi zavist)
  5. HK6500 2x70w/8ohm 1000DEM HK6550 2x50w/8ohm 1200DEM ZakljuÄi sam! Svakako ih posluÅ¡aj oba!!
  6. http://www.fl-electronic.de/neuklang/harman-kardon.html#bestellung
  7. Å to da ne, a i nalazi se za oko 100.
  8. Izbacuje ga ,to je taÄno. Ali, nema baÅ¡ puno smisla ograniÄiti se na 50-100. Objektivno, nije veliki troÅ¡ak dodati joÅ¡ 50-100 i kupiti kvalitet.
  9. DVD Audio Extractor !!! Uradih sa njim gomilu stvari
  10. Druže, nemoj i ti kao ovi novokomponovani posle 90-te : ''Skoncentrisan'' !!!
  11. ÄerÄ‘ BalaÅ¡ pa brani jugoslovenstvo i osuÄ‘uje nacionalizme.Ha ha ha ha!!!!!!!!
  12. Pedro je kralj. U prvoj reÄenici koristi slovo j,a u drugoj ne koristi slovo j i slovo v!!! OÄigledno je da zna Å¡ta radi. Vrlo zabavno.
  13. Prvi je bio HSR 40. Uz HSR 48 iÅ¡le su kutije sa oznakom ZK-40. Drajveri su: DZ 0800/BFO-1 ; 4 Ohm,20 W DZ 0530/SFP-1 ; 4Ohm, 6 W Ako su potenciometri (posebno za jaÄinu jer je on specifiÄan...) ispravni ,odnosno ako je sve u ispravnom stanju, vredi sve skupa od 4 do 5 hiljada dindži. Pozdrav
  14. Ne vidim dobro taj smajli. Jel to nešto šmrc,šmrc ili šmrk,šmrk ?
  15. Moramo negde na pivce pa da se lepo ispriÄamo
  16. U velikoj meri taÄno ali bi se ipak trebalo podsetiti nekih veliÄina kao Å¡to je Pavle Ivić i joÅ¡ neki lingvisti. Kad sam ga nekada sluÅ¡ao uvek je to podudaranje njegove struÄnosti i mog nekog talenta ili prirodnog osećaja ili možda bolje reÄeno dobrog sluha vrlo,vrlo godilo.
  17. Druže sve sam postove proÄitao od poÄetka. Potpuno shvatio iz prve da ti prenosiÅ¡ da''tako funkcionise ovdasnja lingvisticka skola (kad se izraz omasovi u jezickoj upotrebi, on se onda uvodi i u pravopis), koja poput ruske i nemacke lingvisticke skole (od kojih je uostalom i ucila) jezik posmatra kao zivi organizam, kao nesto sto se menja i, da uprosceno objasnim, s vremena na vreme sidje medju narod da konstatuje da li se ista znacajno promenilo, te to i pobelezi (ovde mislim na leksicki fond, a ne na gramatiku, padeze itd., to se svakako nece menjati zavisno od toga zna li narod padeze ili ne).'' Ali dozvoli da se tvrdo ne slažem... To ti je isto kao kad neko sadaÅ¡nj sićuÅ¡ni trenutak tretira kao Ävrstu i nepromenjivu istorijsku konstantu( kao kad ti neko kaže u stilu ''tako ti je to i ne pokuÅ¡avaj drugaÄije ni da misliÅ¡ o tome) - tipiÄan naÅ¡ sindrom.
  18. Ajde Sajo kaži koju...
×
×
  • Create New...