Jump to content


kuriste

Novi članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About kuriste

  • Birthday 02/28/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sabac

kuriste's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kuriste

    tannoy?

    Hvala na savetima. Probacu B&W 602 pa cemo videti.
  2. kuriste

    tannoy?

    Soba je oko 18 m2. Budzet je u vrh glave 200e. Ima taj B&W za te pare i on mi je padao na pamet. Nesto mi bezveze da skuplje zvunike kacim na zid. Ako je ocena stvarno vrlo dobar 4 onda to zadovoljava moje zahteve.
  3. kuriste

    tannoy?

    Hvala na savetima. Tannoy onda i nije neko resenje zbog bas refleksa. Totalno sam to smetnuo s uma. Definitivno mora vise novca nego sto sam ja planirao.
  4. kuriste

    tannoy?

    Razumem. Ali za podnostojece zvucnike nemam prostora kao ni za neke bookshelf-e, jer to mi sa stalcima dodje na isto sto se prostora tice + dvoje male dece koja stalno nesto cackaju, pipaju, obaraju.. Okacio bi ih na zid. Iz tog razloga ne bih davao veliki novac. Ima li neko neki predlog ili iskustva sa gore pomenutim zvucnicima?
  5. kuriste

    tannoy?

    Dobro vece svima. Trebao bi mi savet, pa ako bi neko bio rad da pomogne bio bih mu zahvalan. Naime, planiram kupovinu zvucnika, tacnije monitora, uglavnom zbog nedostatka prostora. Pojacalo je marantz pm80. Do sada sam slusao Jamo s606 i Bogu hvala prodao ih. Ocajna kombinacija, veliki zvucnici, teski za pozicioniranje, soba puna namestaja, samo se brundanje culo...jednom recju uzas. E sad,Negde sam citao da tannoy ide uz marantz-a. U igri su tannoy 605 i reveal passive. Da li je neko slusao ova dva zvucnika i moze li mi pomoci pri izboru? Na forumu nema slicnih tema. Od muzike slusam sve i svasta. Nekad blues, nekad rock, nekad nesto tvrdje, nema pravila... Volim kvalitetan zvuk ali sam po sluhu daleko od hi-end i sl. Slusao bih muziku a sada nemam nikakve zvucnike i moram to da resim brzo. Hvala svima. Pozdrav,
  6. Dali Lektor 8 je previse skup zvucnik. Zensor 7 je tri puta jeftiniji. ras, on 21 May 2013 - 14:43, said: Oni to rade iz ljubavi , a ja trenutno od muke . Za realno znanje mi treba vremena,novca, zivaca. Sa malom bebom nista od pomenutog nemam. Elem, ako je neko probao Zensor 7, neka se oglasi, znacilo bi mi. Pozdrav,
  7. Procitao sam je ranije. Ne pominje se nijedan model koji sam ja izabrao, ali se s druge strane otvaraju nove opcije. Ako budem u uzi izbor ubacio i Mordaunt Short AVIANO 6, Monitor Audio Bx5 i ostale, glava ce mi nacisto poludeti. Nemam dovoljno znanja i vec par dana sedim i citam kojekakve testove. Sve manje znam i razumem.
  8. Pozdrav svima. Potrebna mi je pomoc oko sklapanja/gradjenja sistema. Stari sistem sam rasprodao i novac je u dzepu. Trenutno posedujem Marantz PM 80 i tuner ST 50. Trebalo bi da izaberem zvucnike, a nakon toga i neki cd player. Muzika je uglavnom rock, blues, funk, metal. Znaci sareno, Soba 30-ak kvadrata. U uzem izboru su: 1. Dali Zensor 7 2.Tannoy DC6 3. Wharfedale evo 2-30 4. Yamaha NS-777 Ne bih polovno. Nemam vremena da puno isprobavam zbog posla, dvoje dece (citaj bebe od 3 meseca) i mesta u kom stanujem. O zeni i nacinu na koji cu joj objasniti koliko zvucnici kostaju necu ni da razmisljam sad. Kad kupim i dodjem kuci,videcu sta i kako. Ne mogu da razmisljam i da se nerviram. Zato novo. Poneo bih mozda pojacalo i odvojio jedan dan. Pitanje je kakva su vasa iskustva sa ovim pojacalom i uparivanjem gore pomenutih zvucnika s obzirom da su sve noviji modeli. Svaki savet je dobrodosao. Hvala.
×
×
  • Create New...