Jump to content


zarko1803

Članovi
  • Posts

    538
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by zarko1803

  1. Ovo nije LOSA PERCEPCIJA.
  2. Izvini Srecko ako si se osetio prozvanim, ja nikome ovde nisam pretio, ni prevrsio meru, ali kao sto se da procitati iz prilozenog meni BEZIMENI pokusavaju pretiti. Potuno sam imun na bilo kakve pretnje. Da li imam losu percepciju ? Nisam siguran . Nikoga ne plasim. Samo prozivam FRUSTRIRANE, oni ne moraju da se jave. Ali kao sto vidimo javljaju se.
  3. Takodje. Lagano se FRUSTRIRANI BEZIMENI javljaju i virtuelno prete, pa im se odgovori ne svidjaju. Hhaahhah
  4. Nemoj ovde imas moj tel. i adresu cu ti dati DEFORMIRANI pa mi tako u oci reci.
  5. Sta je bilo "deformirani" , da mi ne pretis mozda nekim slucajem??????
  6. Ne Kursume ne treba zatvarati temu. Zasto se ti predajes na par komentara frustriranih tipova sakrivenih iza raznih nadimaka. Ako ti je mrsko ja cu im sa zadovoljsvom zatvoriti usta uvek! Jedan od motiva mi je bio kada sam otvorio ovu temu da ih permanentno prozivam da ne pametuju nego da pokusaju da ucine dobro . Sve im smeta. Naravno da im smeta svaki cin koji nije pljuvanje i omalovazavanje ismejavanje. Oni se time hrane i neuspesno lece LICNE FRUSTRACIJE. Tako da nema zatvaranja teme. Osim ako nije u suprotnosi sa pravilima ovog foruma.
  7. Moje ponasanje je adekvatno sagovorniku uvek bilo. Nikakav moral nisam spomenuo nego tvoju svsishodnost u ovoj temi. Ovo je tema gde se POKLANJAJU UREDJAJI , ako hoces pokloni nekom nesto i ne drzi pridike ko i kako ce to uraditi. Bilo kako uraditi je bolje nego ne uraditi.
  8. I ti u ovoj temi nemas nikakvu svrhu ali ipak nesto piskaras. Imaces svru uz pompu i medalju mozda dobijes ako nesto poklonis i postanes SVRSISHODAN.
  9. Imam l112 28god. probao sam ih na 50tak pojacivaca mozda i vise.Izmedju ostalih i Sansui 919. B1, Harman 680, 665, Pioneer a9 itd itd.Apsolutno ne traze nikakva potentna i prepotenntna pojacala uopste nisu teske za pogon efikasni drajveri i vrlo jednostavna skretnica. Pevaju one na svemu sto se zakaci. Samo tvoj ukus treba biti presudan. Moj predlog lampe u preampu i neki pristojan snagas. Za tvoj budzet mozes da biras koliko hoces.
  10. Rekao sam ti da je mali skroman i da se zahvalio na ponudjenom poklonu. Muziku slusa sa racunara. Nije mu potreban deck. Neka ide nekome kome je potreban i ko zeli da ima deck. Jos jednom hvala .
  11. https://www.kupujemprodajem.com/Infinity-56373916-oglas.htm Odlicno ce odraditi posao. A REL, kad budes imao sistem u njegovom cenovnom rangu.
  12. Sistem koji sam ponudio na poklon ide 19godisnjaku ,S.Š. koji zivi sa samohranom majkom, trenutno je na hiruskoj intervenciji u Nisu. Cim se oporavi bice mu dostavljen i postavljen sistem. Slike novog mladog adiophila sa svojim novim igrackama bice naknadno postavlene. Veliku odgovornost sam nametnuo Kursumu, shvatam da covek ne zeli da ga za njegov human cin kasnije neko ocrni. A pljuvanje je pojedincima dusevna hrana. Nastavite sa poklanjanjem , kako sami odlucite, nekog klinca usrecite i sami se osecate odlicno.
  13. Kursum nema zurbe, ovo je spremno i ceka. A verujem da ce ostali ponuditi jos . Nakupice se .
  14. Dok imate debelu rezevu prema ideji, slobodno se zadrzite na cistom altruizmu i pogledajte oko sebe i pronadjite neki uredjaj , neko ce zbog toga biti srecan samim tim verujem i Vi . Pretpite sarkasticne postove , jer oni koji ih pisu duboko su nesrecni.
  15. Odlepio se magnet sa visokotonca i pau kutiju .
  16. Kuršum-e Sistemcic je spreman proveren sve radi 100% MOZES DA DEJSVUJES.
  17. Pa normalno da ni jedan nije trebao ni da pomisli da se " ogrebe" u ovom slucaju neke zice. Lep ges Cika Milana a ova cetvorica AKO HOCE MALO DA SE OPERU odmah nesto na POKLON. A man "ljudi" . Zato podsecam nema PP sve javno i ako je moguce ne skrivati se . Stavi covece ime prezime sliku svoju, valjda se sebe ne stidis.
  18. Otvaram novu temu Poklanjanje hi-fi uredjaja. Pozivam i prozivam clanove foruma one koji imaju i stalno se hvale novim i skupim uredajima da se osvrnu malo , zastanu i odvoje nesto za one koji su mladi i nemaju trenutno mogucnosti. Ovo nije molba.Kad god budem primetio , pozivam i druge clanove, pogotovu u temi Sta sam novo nabavio, i temi Moji sistemi podseticu i prozvati iste da doniraju nesto. Mene licno isprovocirala permanentna hajka na prodavce , preprodavce, pilicare, kokosare i ne znam kako vec prozvane, pa sam osetio potrebu da poklonim nekome ko trenutno nije u mogucnosti da kupi a voli muziku i ove nase spravice. Clanu foruma "Kusumu" nabacio sam teret da on odabere kome ce ici ovaj prvi poklon. Nadam se ne i poslednji. Doniram sledece: 1. par Wharfedale Diamond 3, kupljen od clana Dejana, rascentriran bass, serviser ce sve to srediti bice TOP. 2 .Aktivni woofer Heco , u dobrom stanju ne cackan 3. Pojacivac Luxman L2 u perfektnom stanju. Kada Kursum odredi kome to ide saljem i placam postarinu. Slike cu naknadno postaviti. E sad nastavite i vi gore pomenuti.
  19. Tu si stalno ovde poznajes ljude, konsultuj se sa kim god hoceh komplet ce biti spremno za 10 dana pa napravi anketu, kviz sta god ali neka izadje na dnevniku i u farmi u udarnom terminu, i ode stvarno nekome ko nema dovoljno, a voli muziku. Wharfedale Diamond 3 aktivni woofer Heco i pojacalo nacicu neko adekvatno. Luxman l 2
  20. Ja hocu da otkupim taj Wharfedale Diamond 3 sto "prdi" ali samo javno ovde da se iznese ponuda sa cenom. Dogovoreno sa "KUKURIKUYU" kupljene kutije za 3500 din dolaze u Nis na servi. Nakon servisiranja iste idu na poklon nekom mladom audiophilu koji nema novca da kupi, uz ove kutije dobija i aktivni woofer jer njima to treba da bi lepo svirale , i naravno pojacalo. Da ne bude da preprodavci samo deru kozu. Moze KURSUM da oredi kome ce to otici. Ili neki moderator sve jedno , da ne bude da nesto muljamao, uzgred Kursumau zivotu video nisam.
  21. Nek je bio sad je 1550 i ni cent manje, moze i na poklon ali mora primalac poklona da ima vrhunske grudi i do joj guza radi od 18Hz do 30KHz
  22. Ne, nije bio u kompletu nikada za 950eur jer bi ga ja vec kupio. Tacka
  23. Ja hocu da otkupim taj Wharfedale Diamond 3 sto "prdi" ali samo javno ovde da se iznese ponuda sa cenom.
  24. 1.Taj Linn kod Caje u Petrovcu dok se oglasavao jos je bio u Swiss, nije ni stigao ovamo. 2. Naucite spravu prko ebay-a tamo je 500 eur. Pa ce te videti koliko ce biti kad dodje kod Vas u stan. 900 Nema ljutnje sa moje strane ni najmanje. Mislim da sam sve iskreno rekao i gde i kako sam kupio. I uvek cu reci. Mogao sam i da ga dobijem od tetke pa da ima zarade beskonacno %. Ja mislim da vredi toliko a da li i kad ce neko da kupi to meni i nije previse bitno. Ja kupujem i prodajem samo uredjaje koje i sam slusam. A ovaj Linn zasluzuje paznju. Da ima boljih naravno. Takvu garanciju koju daju SHshopovi dajem i ja. Razlika je sto ovde vidis cujes platis ako odgovara a tamo prvo platis pa vidis i na kraju cujes . VELIKA RAZLIKA
×
×
  • Create New...