Jump to content


vlado78

Članovi
  • Posts

    305
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vlado78

  1. On 21.5.2018. at 15:28, uzvarb said:

    Ja cutim...neka pogode. A dok razmisljaju, evo i kod mene opet jedan lep dupli sony..koji je umislio da je u ES seriji.

    Sony TC-WR770.jpg

    Imao sam slican, mislim d je bio tc-wr735s. imao je dolby s i autokalibraciju. zvucno odlican ali mehanizam kao iz kinder jajeta...

  2. 1 sat ranije, safet said:

    vlado dobar je to dekić! jednostavam , lep i ima dobar pun zvuk. hvala na pohvalama i uživaj u dekovima 

    Slusam svasta u zavisnosti od raspolozenja ali ipak cesce elektronsku muziku pa mi je bitno da bass nije tanak. Npr Technics m253x to odradi vrhunski! Da je makar delom mastan u nizem delu...

  3. Zanima me zvuk ovog deka ako je neko imao dodir.

    Yamaha k-550 a moze i k650, vredi li traziti?

    Znam da nije DD, nije hi-end ni mehanicki a ni zvucno verovatno ali mi je lep vizuelno pa me zanima varijanta da li bi lepo reprodukovao snimke sa boljih dekova, cisto za reprodukciju i ukras!

    yamaha.jpg

  4. Ispao je i vise nego korektan! Jedan dek sam mu poslao sa ciljem da zameni ostecenu glavu ali je covek temeljno ocistio i ispostavilo se da je prethodni vlasnik zapustio dek i nije ga gledao godinama pa je i sam mislio da je glava "osmirglana". Znaci ocistio i podmazao masinu i sada radi kao sto nikad nisam ni zamisljao!

    Svaka cast, mogao je da je skine i uzme sebi a meni naplati menjanje... ali ne, nije to uradio.

    Hvala Safete!

  5. Sve se svelo da se stavi oglas i deku da neki nadimak ili sta vec, napendreka cena protrljaju se rukice cekajuci nekog neiskusnog i neupucenog sa viskom para... Svi dekovi su vrhunski, eto nekoliko rs-b755 i 765 za 80 do 100 i vise €. brutalno ali dobro, nacekace se!Uopsteno ako je samo malo bolji model od najgorih plastikanera to je odmah hi-end pa jer red da bude 100€.

    Ja sam evo nekoliko trgovina obavio sa Safetom iz Subotice po razumnim cenama i zadovoljan sam.

  6. Moze i manji ali bi i mi sto imamo prosecne ili solidne masine da cujemo i nesto iz tog domena ako Scepo ima i nesto takvo.

    ZAdnjih nekolio godina mi se ne da da izdvojim vise od 50-60€ za dek pa to ti je... <sreca da i za te pare moze da se nadje nesto dobro.

  7. Hello, imam pitanje... Moj Onkyo 2760 je poceo da bira kastete. Jeftinije i slabije kasete(uglavnom) pocne da brlja i guzva 2 sekunde nakon startovanja reprodukcije. Primetio sam da prvo levi kanal pocne da mulja i gubi cistinu sve dok ne nestane signal.Nije uspeo da zguzva skroz  ni jednu kasetu jer na vreme reagujem. Sta raditi? Ima li neko pouzdan sa foruma a da ima vremena da se pozabavi popravkom? Placam popravku naravno.

  8. 52 minuta ranije, Willi Studer said:

    Tu kasetu sa test tonom za podešavanje brzine bi trebalo snimiti na deku sa kvarcnom regulacijom brzine, da bi referenca bila što tačnija.

    Takav nemam... Nadam se da cu imati uskoro ako Bog da

  9. 55 minuta ranije, stoN_Cold said:

    Мислим да си ме помешао са неким, а можда и ниси. Ја се такве траке не сећам.

    Mislim da nisam... ima i vise, eto 4,5 godine

    kaseta.jpg

  10. Ima druze 357 stranica, kako o sony tako i o onkyo i ostalim dekovima.Ako te ne mrzi prelistaj stranice ili pretrazi kroz forum i verujem da ces pronaci stosta... na kraju krajeva ja kada god da sam pitao ljude za neki model uvek sam dobio nesebicne komentare... 

  11. E jbg, javio se covek za dek Zoranu a verovatno je Dr Dzura hteo da se javi pa da zida kolekciju poklona!

    To dodje jeftinije nego da lepi tapete kada je dzabe... mozda popuni zid jer moze se nikova izmisljati koliko hoces.

    Mos misliti, posalje drugara da se predstavi kao on pa je sve ok...

    Bas mu lezi, hladan i kamen, taman kako i jeste...

×
×
  • Create New...